--> -->

Un nou investitor la Dinamo: ”Da”

Dinamo a început o nouă eră, după ce compania Red&White a preluat pachetul majoritar de acțiuni de la Dorin Șerdean. Claudiu Florică anunță că ar fi interesat să bage bani la formația alb-roșie.

Încă de la bun început, Eugen Voicu și Andrei Nicolescu au transmis că vor căuta antreprenori, investitori, care să se alăture grupului existent la gruparea alb-roșie, în perspectiva renașterii clubului bucureștean.

Primul care oferă un răspuns pozitiv este omul de afaceri Claudiu Florică.

A mai vrut la Dinamo

”Răspunsul meu este da! Sunt hotărât. E important ce se întâmplă și cu planul de reorganizare propus, de votul care urmează, însă nu cred că pot fi probleme. Spun asta pentru că eu consider că, fără validarea acestui plan, lucrurile nu pot merge înainte pentru Dinamo”, a spus fostul șef de la Regal Sport pentru ProSport.

El a dorit în trecut să preia acțiunile de la Ionuț Negoiță, au fost negocieri intense, doar că tratativele nu s-au materializat. Ulterior, în 2021, Claudiu Florică a ajutat Dinamo sub diverse forme și a mai avut o tentativă de a veni în „Ștefan cel Mare”. Doar că gruparea a ajuns în insolvență.

Toată situația depinde de ceva important, vital pentru Dinamo: implementarea noului plan de reorganizare.

”Totul depinde de acel plan de reorganizare”

”Da. Sunt hotărât. De fapt, nu a mai intervenit nimic din momentul în care am avut primele discuții. Planurile mele au rămas aceleași. Acum, totul depinde de formalități, de tot ce se va întâmpla. Când va fi clar totul, pe hârtie, veți afla. Totul depinde de acel plan de reorganizare, de formalizare.E clar că totul se învârte în jurul lui.

Trebuie să știm câți bani trebuie puși și alte detalii de acest gen. Probabil, vor fi și mai mulți oameni de afaceri interesați după «Plan». Dacă investiția ce se vrea e pe 3 ani și jumătate, ce, cum … Nu e nicio eschivă, totul este la vedere.

Nu s-a mai întâmplat nimic de când am zis «da» prima dată, doar că între timp s-a depus noul plan de reorganizare. Se speră că va fi aprobat. Ar fi foarte bine, ca Dinamo să poată amplifica gradul de renaștere”, a declarat Claudiu Florică pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și

Ucraina şi-a dat acordul pentru măsurători pe Canalul Bâstroe, dar nu permite accesul navelor româneşti