--> -->

Un nou adversar redutabil pentru Dinamo

Dinamo a intrat în pauză competițională pe locul 8, la 4 puncte de echipele situate de la locul 3 în jos!

Intră și Oțelul Galați în horă

Este un final intens de sezon regulat, iar lupta este tare de tot. În această seară, Oțelul Galați a încheiat etapa 14, mai sunt cinci runde până la final. Echipa lui Dorinel Munteanu s-a impus, scor 1-0, acasă, cu Minaur Baia Mare.

Ceea ce înseamnă că Dinamo ar fi la o distanță de 4 puncte de un grup de 5 echipe cu același număr de puncte, 25! Ar fi Poli Iași, Csikszreda, Gloria Buzău, Unirea Dej și Oțelul Galați.

Pentru Dinamo urmează două meciuri cât două finale pentru calificarea în play-off.

Primul meci va fi sâmbătă, pe 26 noiembrie, de la ora 16:00, la Iași.

Antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, a spus după meciul cu Dumbrăvița ce s-a îmbunătățit în jocul echipei, dar și cât de importante sunt următoarele meciuri pentru formația din Ștefan cel Mare.

”Suntem mult mai conectați”

”Nu știu procentual unde suntem, eu am cerut puțin răgaz deoarece știam ce am găsit aici, dar cred că echipa a înregistrat un progres enorm, mai ales din punct de vedere al interacțiunii umane. Suntem mult mai conectați unii la alții, la obiectivele clubului. Legat de filozofia de joc, de implementare, e nevoie de mult mai mult timp, dar încercăm să avem controlul jocului, o circulație bună balonului, să facem pressing sus, lucruri normale, simple.

Mai avem două meciuri cât două finale, plus un meci de Cupă, nu am tras nicio concluzie, ne concentrăm pe aceste meciuri care sunt definitorii pentru viitorul clubului. Ne dorim victorii, abordăm meciurile să le câștigăm, echipa arată din ce în ce mai bine, va trebuie să mergem acolo și să facem cel mai bun joc al nostru”, a declarat antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă.

Citește și

Primul interviu al lui Mario Iorgulescu: ”Preferam să fiu în pârnaie”