--> -->

Un nou acționar la Dinamo. Cine este

Dinamo își va prezenta astăzi, de la ora 11:00, planurile de viitor vizavi de ceea ce va urma la club, după ce luni a primit vestea că Tribunalul București a validat noul plan de reorganizare modificat.

Printre altele are un nou acționar la club!

Detalii despre noul acționar

Cei de la Renovatio vor intra în structura acționariatului, vor fi prezentați astăzi în conferința de presă organizată de club și de Andrei Nicolescu.

Cei de la Prosport au scris zilele trecute de faptul că această companie poate fi mai mult decât sponsor al echipei de fotbal, numele societății fiind pe tricourile de joc ale roș-albilor, pe partea frontală. Cei de la GSP au venit cu amănunte. Renovatio, prin compania RNV Sports, va avea o cotă de 21,67 la sută în structura RedWhite, acționarul majoritar al lui Dinamo.

Cei de la RNV au preluat 2.943 de acțiuni la RedWhite.

Un nume important

Compania Renovatio activează, de 18 ani, în domeniul industriei locale a regenerabilelor și derulează proiecte în România, Portugalia şi Columbia, respectiv activităţi pe pieţe ca Polonia, Bulgaria, Grecia, Republica Moldova sau Italia.

Noul acționar al roș-albilor administrează, în prezent, prin Renovatio e-charge, cea mai mare reţea de încărcare a maşinilor electrice, care cuprinde peste 655 de puncte de încărcare pe teritoriul României.

Lanțul Renovatio are investiții în energia verde, în special în cea eoliană, fotovoltaică și hidro prin dezvoltarea proiectelor la tranzacționarea energiei, achiziții, administrare și management, precum și prin operarea activelor energetice.

Citește și

Volodimir Zelenski atenționează România: ”Orice tip de restricţii împotriva exporturilor ucrainene contribuie la distrugeri”