--> -->

Un miliardar i-a făcut avansuri Andreei Bănică: ”Eram sub scaun de rușine”

Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul autohton, cei doi fiind căsătoriți din 2008, chiar dacă relația dintre cei doi este mult mai veche.

O femeie cu un sex-appeal special, artista care va împlini curând 44 de ani a recunoscut că a fost dorită de mulți bărbați, iar, la un moment dat, la începutul anilor 2000, a fost abordată de un miliardar din străinătate.

Înainte de căsătorie

Încă nu era căsătorită, cu toate că avea o relație stabilă cu Lucian, detaliu ce nu i-ar fi fost cunoscut miliardarului care a curtat-o.

În emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D, Andreea Bănică a dezvăluit momentul stânjenitor.

Bărbatul respectiv s-a oferit să o plimbe cu o mașină foarte scumpă, decapotabilă. Mai mult, constănțeanca a fost îndemnată de actualul ei soț să accepte propunerea, fără să bănuiască intențiile, astfel că Andreea Bănică s-a urcat în mașina miliardarului.

”Du-te, plimbă-te, vezi și tu cum merge mașina!”

”Da, da, am fost curtată de un miliardar. Vai, m-am simțit foarte prost! Respectivul nu știa că eu am o relație cu Lucian, deși nu eram căsătoriți. Era din altă parte, din altă țară, lângă noi, la vecini, nu în Bulgaria, la ceilalți.

Am ajuns acolo la un eveniment de-al lui și a vrut să mă plimbe cu mașina lui decapotabilă. Lucian, cum e el foarte zăpăcit și foarte normal așa, câteodată poate anormal pentru unii, mi-a zis ”Du-te, du-te cu el, du-te și plimbă-te să vezi și tu cum merge mașina asta!”.

Lucian e pasionat de mașini și nu s-a gândit o clipă că respectivul are niște intenții pentru mine. Nu aveam nici bani pe atunci, nici mașini, eram la începuturile noastre. M-am suit în mașină cu respectivul, am plecat, eram stângace”, a rememorat Andreea.

”Știi vreo fată frumoasă ca tine căreia să-i ofer această mașină?”

Avansurile au devenit clare. ”Respectivul mi-a spus: ”Știi vreo fată așa frumoasă ca tine căreia să îi ofer această mașină?”. În momentul ăla eram sub scaun de rușine, cred că m-am înroșit toată, din cap până în picioare. Nu m-am mai putut uita la el, mi-a fost atât de rușine de rușinea lui, de ceea ce a putut să îmi spună.

I-am spus: ”Îmi pare rău, nu cunosc așa fete care să își dorească o astfel de mașină”. Mă gândeam ce ar trebui să facă ele pentru acea mașină. Am ajuns la destinație, l-am sunat pe Lucian. Am trecut peste acest moment, dar oarecum este normal pentru o femeie să primească și astfel de propuneri, mai puțin frumoase, mai frumoase”, a povestit Andreea Bănică.

Citește și

Adrian Năstase acuză: ”Rivalizăm la tatuaje și mașini”