Un meci pe Arena Națională pentru Dinamo, apoi ”câinii” caută iar stadion!

Dinamo revine, vineri, pentru meciul cu FCU Craiova, pe Național Arena, în etapa a 9-a a Ligii 1, de la ora 21:30. Este prima apariție a ”câinilor” după manșa tur a barajului de promovare, scor 6-1 cu FC Argeș, pe cel mai mare stadion al României.

După acest joc, „câinii” vor fi nevoiți să se mute din nou, după ce au fost anunțați că partida din etapa următoare, pe care roș-albii o vor disputa tot pe teren propriu, contra campioanei Farul Constanța, nu se poate disputa pe Arena Națională.

Asia Fest pe cel mai mare stadion al țării

Bucureștenii vor avea două opțiuni. Fie se vor întoarce la ”Arcul de Triumf”, de unde ”câinii” au plecat din cauza gazonului prost, fie vor merge să joace la Târgoviște, acolo unde a fost partida de Cupă cu Metaloglobus (2-1). Dinamo ar putea juca la o oră distanță de Capitală, conform Prosport.

Arena din Târgoviște este aproximativ de dimensiunile celei de la ”Arcul de Triumf”, din perspectiva spectatorilor: 8.100 de locuri este capacitatea arenei Arcul de Triumf, 8.400 de locuri sunt în Dâmbovița.

De ce nu se mai poate pe Arena Națională cu Farul? Acolo va fi organizat un festival, Asia Fest, prin care vor fi promovate cultura și tradițiile orientale, între 22 și 24 septembrie.

Probleme și la Târgoviște!

Târgoviște poate fi destinația de avarie pentru echipa lui Ovidiu Burcă. Problema este că cei Chindia ar juca a doua zi, de la ora 11!

”Câinii” au luat legătura cu cei din primăria orașului dâmbovițean și așteaptă răspuns din partea oraganelor locale care administrează stadionul.

O mare problemă este legată de faptul că, a doua zi după meciul pe care bucureștenii îl au programat cu Farul Constanța, vineri, Chindia joacă pe teren propriu, cu Dumbrăvița, de la ora 11:00, detaliu care nu le pică foarte bine oficialilor dâmbovițeni.

Citește și

Marcel Ciolacu susține învierea școlilor profesionale în România: ”Tot ce ține de mine”