--> -->

Un mare sportiv face un apel disperat și emoționant: ”Vă rog, ajutați România, ajutați Dinamo!”

Dinamo București a făcut spectacol și s-a calificat en fanfare în optimile Ligii la handbal masculin, după o dublă victorie cu Sporting Lisabona. Este cel mai important rezultat din handbalul masculin românesc din ultimele trei decenii. Pentru ”dulăi” urmează o dublă cu multipla campioană a Franței, PSG!

Portarul iranian Saeid Heidarirad (29 de ani) a fost din nou eroul lui Dinamo în meciul cu lusitanii. Un mare sportiv, un caracter desăvârșit, goalkeeper-ul a făcut un apel disperat la conducătorii Federației Române de Handbal. Mai ales că din sezonul viitor se pregătește o regulă controversată: doar 3 jucători extracomunitari vor avea voie să folosească echipele din România, iar Dinamo are 8!

”Trebuie să ne ajutați. Dinamo ar fi mult mai slabă sezonul viitor, dacă se va da această regulă. Dar îi rog pe cei de la Federație să schimbe acest criteriu, sper s-o facă. Dacă nu, vreau să plec de la Dinamo! Dau totul pentru club, fac efortul să-l ajut, vreau să joc aici.

Vă rog, ajutați echipa asta, e din țara voastră! Trebuie să fie ajutată, susținută. Vă rog, vă rog, vă rog, ajutați țara asta, ajutați Dinamo! Dinamo e acum în Europa, e faimoasă, trebuie să fie în top în continuare! O să fie un meci mare cu PSG. Nu ne e frică de nimeni într-o asemenea atmosferă. Vom lupta, nu ne e frică.

Treaba mea e să apăr, să salvez șuturile. Am simțit că va fi seara noastră, am avut încredere. Mulțumesc fanilor pentru susținere. Hai, Dinamo!”, a spus Heidarirad.

Citește și:

Cu cine vrea Craiova să le surprindă pe CFR Cluj și pe FCSB