Un loc unic în România cum numai în America mai găsești: ”Super ușor de ajuns”

Locul unic din România în care străinii se simt ca în America. Priveliștea este cu adevărat deosebită și mulți români ar putea fi tentați acum să meargă aici.

Ați fost la Râpa Roșie?

Acest loc i-a atras pe străini, care au ajuns să spună acum că este la fel ca în America, mai precis ca în Utah, stat situat în partea de vest a SUA.

Acest loc perfect de vizitat este Râpa Roșie. Vorbim despre o formațiune geologică spectaculoasă din județul Alba, în Munții Sebeșului, în apropierea localității Sebeș.

Acest loc este cunoscut pentru peisajul său impresionant și pentru formațiunile de rocă de culoare roșie, care îi conferă numele. Maryssa and Shaun, doi americani veniți în vizită aici, s-au declarați cucerit de loc, pe care îl recomandă oricui.

Chiar americanii îi fac reclamă

„Aici nu suntem în Utah… suntem în România. Nu poți rata acest loc. Râpa Roșie (The Red Ravine)

Una dintre cele mai unice formațiuni stâncoase pe care le-am văzut vreodată, Râpa Roșie este un loc care trebuie adăugat pe lista de călătorie”, au spus cei doi, pe Instagram.

Sfaturi pentru cei care vor să viziteze Râpa Roșie

Cei doi americani cuceriți de teritoriul românesc au avut și câteva sfaturi pentru cei care vor să vină aici. Aceștia au spus că parcarea este gratuită pentru cei care călătoresc cu duba.

Vestea proastă este că nu există facilități aici, așa că trebuie să îți faci planul înainte de a pleca la drum. De asemenea, trebuie să fii atent la indicațiile de pe drum, pentru că GPS-ul te poate „păcăli”.

„Dacă ești interesat să o vizitezi, iată câteva sfaturi bune de știut: Dacă călătorești cu o dubă, poți parca aici complet gratuit. Nu există totuși facilități, așa că țineți cont de asta!

Este situat chiar la ieșirea de pe autostradă și este super ușor de ajuns, dar ai grijă, GPS-ul te poate duce în altă parte. Dacă sunteți atenți la semnele din apropiere, acestea vă vor indica direcția corectă”, au transmis vloggerii.

Citește și

Ce va fi, o toamnă senină sau ploioasă? Ce anunță meteorologii pentru următoarea lună