Un italian pe lista „câinilor”

Ionel Gane a primit un vot de încredere din partea conducerii dinamoviste după doar două puncte obținute în 6 etape. Totuși, în tot acest timp, liderii suporterii au demarat discuții privind viitorul staff-ului tehnic.

Deunăzi, vă informam de faptul că Mircea Rednic a fost chestionat dacă ar fi de acord să se întoarcă la conducerea echipei din Ștefan cel Mare.

Cu doar două puncte obținute în ultimele 5 meciuri din Liga 1 și cu șanse infime de calificare în play-off, scaunul lui Ionel Gane s-a clătinat serios. Și se mai clatină. O parte dintre suporterii lui Dinamo i-au cerut demisia lui Ionel Gane. Fanii-acționari din DDB au încercat chiar cooptarea lui Mircea Rednic în proiect, dar nu au avut succes, iar Gane va continua ca „principal” la Dinamo.

„Jerry Gane are girul nostru în continuare”, a declarat Constantin Eftimescu, președintele Consiliului de Administrație de la Dinamo, pentru Fanatik.

Totodată, s-au demarat discuții cu un antrenor cu carte de vizită la nivelul Ligii 1, este vorba de Cristiano Bergodi, sustine GSP! Italianul de 56 de ani a încheiat colaborarea cu U Craiova, cu care a luptat la titlu în vara lui 2020, până în ultima etapă.

Fostul căpitan lazial a mai fost în discuții cu roș-albii de-a lungul ultimilor ani. A fost, rând pe rând, la CFR Cluj, la Rapid, la Poli Iași, la Steaua, la ASA Târgu Mureș, la Voluntari și la Craiova, dintre formațiile românești. A câștigat Supercupa României în 2007, chiar în dauna „câinilor” antrenați atunci de Mircea Rednic.

Citește și

Diana Șoșoacă îl distruge pe Raed Arafat: ”De ce nu merge acolo?!”