--> -->

Un fotbalist nou pentru Stoican, de luni

Veștile bune continuă să parvină dinamoviștilor, după succesul cu Gaz Metan (4-0), de vineri seară.

Roș-albii au adunat 4 puncte din ultimele două etape, neprimind gol nici la Arad. ”Câinii” pot pregăti în liniște derby-ul cu Rapid, de sâmbătă, de pe Național Arena, mai ales că apoi mai sunt alte două runde dificile până la play-out.

Echipa lui Flavius Stoican mai au partide cu Sepsi (acasă) și cu CFR Cluj (deplasare), după care va urma play-out-ul, la finele căruia formația din Ștefan cel Mare speră să evite retrogradarea, pentru a treia oară la rând.

Are de unde alege acum

După ce Dinamo i-a transferat pe Grădinaru, Moura și Morar, sperând ca miercuri să vină vești bune și din partea lui Irobiso, care ar putea deveni liber de contract, roș-albii au acoperit lista de 25 de fotbaliști pentru Liga 1.

Mai mult, sunt speranțe ca atacul să producă mai multe reușite, de care ”câinii” au atât de mare nevoie.

În acest moment, Stoican îi are la dispoziție pentru compartimentul ofensiv pe Ivanovski, Morar, Celar și Azankpo.

Ultimul revine de mâine la antrenamentele normale, rămâne de văzut dacă va putea fi o soluție pentru confruntarea cu giuleștenii.

Jucătorul sosit din Ligue 2 s-a accientat imediat după primul meci în care a jucat în tricoul ”câinilor, apoi a ratat atât ședințele de pregătire, cât și partidele oficiale.

Variantă pentru play-out

Începând de luni, 21 februarie, de la Săftica, Azankpo va fi în lotul de antrenamente. Nu este clar încă dacă va apărea in nou în formula lui Stoican marți, la prânz, la amicalul cu Viitorul Cluj. Apoi, în funcție de evoluția lui, se va ști când va putea juca din nou.

Azankpo este împrumutat până în vară la “câini”, de la Dunkerque, el va fi sigur o soluție pentru confruntările din play-out.

Atacantul în vârstă de 28 de ani a debutat în confruntarea cu FC Botoşani, meci disputat pe 7 februarie.

El a evoluat 45 de minute în meciul pierdut de “câini” cu 0-4 şi s-a remarcat doar printr-un cartonaş galben, încasat în minutul 77 al meciului.

Citește și

Reghe – Ana: ”Țață, hacker, știu ce făcea”