--> -->

Un fotbalist dinamovist doarme la Săftica!

După gafele de la baraj ale lui Mihai Eșanu, după transferurile eșuate ale lui Cristiano Figueiredo și Thomas Chesneau, Ștefan Brian Fara se anunță a fi următorul titular dintre buturile „câinilor” în eșalonul secund.

Doar rezervă, mereu

Tânărul goal-keeper, 21 de ani, nu a apărat deloc până acum la formația de seniori, adunând 23 de meciuri în actuala ediție doar ca jucător de rezervă.

S-a afirmat la câteva partide la Dinamo II, în Liga 3, deși, și acolo, lucrurile au mers foarte prost. În sezonul 2020-2021 a fost împrumutat la Farul Constanța, în Liga 2.

”Nu vrea să păcălească, muncește, își dorește”

Un tânăr fără posibilități financiare pentru a locui în București, Fara trăiește zi de zi, alături de câțiva tineri de perspectivă din Academia clubului, în cantonamentul vechi de la Săftica.

„Nu vrea să păcălească, muncește, își dorește. Alții sunt duși de val, el e copil bun. Este un băiat serios, vorbește în poartă tot timpul, iese pe centrări, are reflexe bune.

Ca om este de nota 10, un caracter pe care te poți baza, nu se dă la o parte. Joacă și accidentat”, a mai povestit fostul său antrenor de la juniori, Mihai Dobre, pentru GSP.

Citește și

Ladislau Boloni și-a găsit echipă!