--> -->

Un fotbalist de Liga 1 dorit de Dinamo, dar nu de toți de la club

Dinamo se pregătește de reluarea Ligii 1, însă nu a bifat decât un transfer până acum, fundașul Răzvan Patriche (35 de ani), fostul căpitan al Clinceniului.

Mâine, de la ora 12:30, la Buftea, este primul amical al anului, contra Mioveniului.

E nevoie de două aprobări la Dinamo

”În două zile o să mai facem transferuri”, a transmis Iuliu Mureșan, administratorul special al „câinilor”, week-end-ul trecut. Momentan, mutările întârzie să se oficializeze, sunt doar discuții.

Pentru ca Dinamo să facă transferuri, au transmis conducătorii, nu va mai fi ca în ”era Mircea Rednic”, acum și antrenorul, Flavius Stoican, și administratorul special, Iuliu Mureșan, trebuie să fie pe aceeași lungime de undă.

Tocmai de aceea, de exemplu, se tergiversează discuțiile pentru fundașul dreapta Marius Tomozei, 31 de ani, întrucât nu s-a ajuns la un numitor comun pe plan intern. Tehnicianul îl vrea pe jucător, mai ales că Nica va pleca de la Dinamo, aceasta după ce și Gluhakovic este istorie pentru roș-albi.

Tot ce UTA dă afară

Jucătorii care reziliază cu arădenii sunt propuși de impresari clubului din Ștefan cel Mare: după Tomozei, a venit rândul lui Bustea și Hora, ultimul fiind în discuții și cu Hermannstadt, care luptă pentru promovarea în Liga 1.

Antrenorul trebuie să țină cont de toate rigorile planului de reorganizare al grupării, la o echipă aflată în insolvență nu se fac transferuri decât în limita unui buget, au transmis oficialii dinamoviști.

Citește și

Andreea Mantea i-a dezvăluit lui Denise Rifai: ”Un stres”