--> -->

Un fotbalist al CFR-ului a impresionat chiar dacă ardelenii au fost eliminați de Sevilla

CFR Cluj a ieșit cu capul sus din competițiile continentale după două remize, 1-1 și 0-0 cu Sevilla, echipa care a câștigat de 5 ori Europa League. Echipa din Gruia se concentrează acum pe competiția internă, rămânând cu aprecierile la nivel național și global pentru cele 16 duelurile in cupele europene.

După ultima rundă din 16-imile Europa League, așa cum a informat UEFA pe rețelele de socializare, Arlauskis a fost ales portarul etapei în primul 11 internțional. Portarul echipei antrenate de Dan Petrescu este într-o companie selectă alături de Doherty (Wolverhampton), Skrtel (Bașaksehir), Cisse (Olympiacos), Clichy (Bașaksehir) – Visca (Bașaksehir), Fred (Manchester United), Pizzi (Benfica), Kostici (Eintracht) – Calleri (Espanyol), Andre Silva (Eintracht).

”Feroviarii” revin în competiția internă luni seară, de la ora 20:30, într-un meci cu Astra, pe stadionul din Gruia, după primirea frumoasă la revenirea de la Sevilla. Până acum, în play-off, s-a jucat FC Botoșani – FCSB (2-2), roș-albaștrii fiind la 3 puncte de CFR Cluj.

Citește și:

Acuze grave din partea unui șef dinamovist. Se poate ajunge la un scandal general!