Un fotbalist a povestit cum s-a transformat Dinamo: ”Fanii ne-au rugat să jucăm pentru ei”

Dinamo se pregătește acum de victoria cu numărul 5, la rând, joi, pe 17 decembrie, cu CFR Cluj, în Ștefan cel Mare. Și fanii DDB de un nou sold out, iar banii, aproximativ 14.000 de euro, vor servi pentru bonusuri de victorie pentru elevii lui Ionel Gane.

Unul dintre dinamoviști, Andrei Radu, a fost suspendat cu Poli Iași (4-1), dar are șanse să-i ia locul lui Isma Lopez, în banda stângă, după ce spaniolul a părăsit echipa. În direct la GSP Live, fostul jucător al lui CFR Cluj a povestit cum se simt el și colegii în acest sezon, marcat de haosul creat de Pablo Cortacero.

”În mod special, e de remarcat susținerea suporterilor lui Dinamo. Au venit mereu alături de noi, ne-au susținut moral și financiar, mai ales în ultimele meciuri. Au fost alături de noi și ne-au transmis o energie pozitivă care ne-a dat moral și încredere pentru aceste partide. Trebuie remarcată munca lui Cosmin Contra. A început să lege o echipă, dar e de remarcat și ce face acum mister Jerry Gane.

Acum câteva săptămâni, având în vedere condițiile grele care erau la Săftica, fanii ne-au rugat să jucăm pentru ei și asta nu poate decât să-ți ofere încredere și să te facă să fii cât mai determinat pe teren”, a spus Andrei Radu, care a început fotbalul la rivalii de la FCSB, apoi a încheiat junioratul în Ștefan cel Mare.

Citește și

Raed Arafat despre regulile de Crăciun și de Revelion: ”Măcar dacă se face colindatul, să nu se intre în casă”