Un fost selecționer s-a întâlnit azi cu Andrei Nicolescu

Dinamo e în căutare de antrenor, după ce s-a despărțit, marți, de Ovidiu Burcă.

În cursul dimineții de miercuri, Andrei Nicolescu, administrator special la clubul alb-roșu, s-a întâlnit cu Ionuț Badea (48 de ani), care intră și el în cursa pentru a prelua echipa!

Anunță noul antrenor diseară?

Ionuț Badea apare și el pe lista de posibili înlocuitori ai lui Burcă, el având deja o întâlnire cu actualul administrator special al „câinilor”. Badea e liber de contract din mai 2022, după despărțirea de UTA Arad. Și este unul dintre analiștii de la DigiSport.

Conducerea lui Dinamo vrea să rezolve cât mai repede problema antrenorului. Și vrea ca în această seară să anunțe cine vine în locul lui Ovidiu Burcă.

Rămâne de văzut ce decizie vor lua conducătorii lui Dinamo, ei având pe listă, pe lângă Ionuț Badea, nume ca Florin Bratu, Liviu Ciobotariu sau Costel Gâlcă.

Sursele GSP dezvăluie că Andrei Nicolescu i-a transmis lui Ionuț Badea că nu e singura variantă. Favorit rămâne Florin Bratu (43 de ani).

Are trecut dinamovist

Ionuț Badea are un trecut dinamovist, așa cum are și Burcă, ceea ce este pe placul șefilor. El a jucat la Dinamo între 2002 și 2005.

Badea și-a început cariera de antrenor în vara lui 2007, la FC Argeș. Au urmat Internațional Curtea de Argeș, Pandurii, U Cluj, FC Brașov, Oțelul, o experiență ca antrenor secund la naționala României cu Anghel Iordănescu și Cristoph Daum, Concordia Chiajna, un al doilea mandat la FC Argeș, Astra și UTA.

Citește și

Cătălin Cherecheș avea un act de identitate italian pe numele lui și peste 3.000 de euro cash