--> -->

Un fost premier ironic: ”Rareș Bogdan și-a pus chiloții peste pantaloni, pelerina și a început să zboare”

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose, fost premier al României, îi dă o replică acidă europarlamentarului PNL Rareș Bogdan, cel care spunea că liberalii nu ”acceptă niciun fel de prosteală”.

”Care era starea lui de agregare?”

„Sunt consternat că nu știu pe ce fond au fost făcute. Adică, cam care era starea lui de agregare. Poate dimineață s-a trezit și sub impulsul unui film, sau a unei benzi de desene animate, și-a pus chiloții peste pantaloni, pelerina și a început să zboare printre blocuri.

Referitor la creșterile de pensii, ar face bine să citească. Știu că eu efort cu cititul, dar măcar să încerce să citească acel proiect de lege. Nu este vorba despre o creștere cu 40% la toate pensiile”, a spus Mihai Tudose, la Antena 3 CNN.

Rareș Bogdan: ”PNL nu acceptă niciun fel de prosteală”

„Noi am fost cei care am mărit pensiile 14% și apoi încă de două ori și am ajuns la 40%. Partidul Național Liberal nu acceptă nici un fel de prosteală cu vreo creștere de impozite și taxe în coaliție. Singura discuție care a avut loc a fost de 13,8% restul a fost o surpriză și pentru noi.

Eu vreau să cred că și Marcel Ciolacu, și ceilalți din PSD, se vor dovedi responsabili și termină această campanie populistă în care îi consideră pe pensionari masă de manevră. Dacă sunt bani, mărim pensiile. Nu poate să facă Ciolacu ce vrea el, că țara asta nu-i a lui Ciolacu. Nu poate să le demită Ciolacu, că așa vrea el.

Dacă nu vrea să arunce PNL afară de la guvernare, dacă vor să continuăm guvernarea, ne respectă. Dacă nu vor să continuăm guvernarea, pleacă de la guvernare şi rămânem noi. Am mai văzut viteji în PSD care au dat cu nasul în țărână”, a spus Rareş Bogdan în week-end.

Citește și

Rareș Bogdan contrează PSD în scandalul pensiilor: ”Asta am crezut”