Un fost dinamovist îl distruge pe Becali: ”Ori a băut prea mult, ori e prea bătrân”

Yuksel Yesilova este antrenor secund la Gloria Buzău, colaborator al lui Cristi Pustai, iar în trecut a fost secundul lui Dorinel Munteanu în Ștefan cel Mare, la finalul lui 2012. Și Gigi Mulțescu a dorit să-l aducă alături în Ștefan cel Mare, în ultimele sale mandate.

Turcul a făcut afirmații grave la adresa lui Giovanni Becali, după transferul lui Alex Cicâldău (24 de ani) la Galatasaray. Inițial, Yuksel Yesilova a declarat în presa din Turcia că Galatasaray s-a păcălit cu transferul lui Alex Cicâldău de la Universitatea Craiova.

Giovanni Becali a ieșit ulterior la atac și l-a ironizat pe Yuksel Yesilova, despre care a spus că îi căra valiza lui Gigi Mulțescu și că e ministrul de finanțe al președintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan.

Antrenorul turc a revenit cu un nou atac la adresa lui Giovanni Becali și i-a transmis că nu ar trebui să vorbească despre Erdogan și că își susține în continuare părerea cu privire la transferul lui Alex Cicâldău la Galatasaray.

”Am văzut ce a zis Giovanni Becali despre mine şi am intrat în stare de şoc. Toată lumea care mă cunoaşte ştie că nu am fost doar omul care-i căra geanta lui Gigi Mulţescu. Cred că Becali ori a băut prea mult, ori e prea bătrân. Sunt mândru că am lucrat cu Gigi Mulţescu şi îi datorez foarte mult din cariera mea în fotbal.

Giovanni Becali a spus despre mine că sunt ministrul de finanţe al lui Erdogan. Opreşte-te, nu ai voie să vorbeşti despre Erdogan! Eu am servit Turcia, nu pe Erdogan. Cred că Becali a băut prea mult şi nu-şi dă seama ce vorbeşte. Nu vorbi despre Erdogan!

Încă ceva, eu nu am spus niciodată nimic rău despre jucătorii lui. Eu am lucrat 12 ani în fotbalul românesc şi când cineva din Turcia mă întreabă despre un jucător român spun exact ce cred, pentru că sunt sincer. Şi aş face asta şi dacă cineva din România m-ar întreba ceva despre un jucător turc.

În cazul lui Cicâldău am spus, şi cred în continuare, că e un jucător prea scump pentru Galatasaray. E strict părerea mea şi Giovanni Becali ar trebui să înveţe să respecte şi părerea altora. E o chestiune de respect! Dacă Galatasaray l-ar fi transferat pe Dennis Man sau pe Mihăilă aş fi spus că e un transfer bun.

Giovanni Becali să nu creadă că eu am venit de pe stradă! Am 12 ani în fotbalul românesc, am lucrat la cele mai mari echipe şi asta vorbeşte pentru mine”, a spus Yuksel Yesilova, potrivit Look Sport.

Citește și

Explicația lui Gigi Becali: ”Cu ce i-am batjocorit?! Iau 15.000 de euro pe lună”. Comentariul lui Emil Grădinescu