--> -->

Un fost dinamovist a fost invitat la Milan TV. Ce le-a spus italienilor

Cu foștii fotbaliști români ne putem încă mândri. Va mai trece mult timp până să avem jucători la cele mai importante cluburi din Europa. Dar în trecut acest lucru era normal pentru că ei jucau fotbal din pasiune și abia apoi pentru bani. Florin Răducioiu este unul dintre ei și a mers la meciul AC Milan – Atalanta, unde a retrăit atmosfera de pe stadionul pe care altădată scria istorie în tricoul fostei campioane a Europei. Fostul internaţional a fost invitat de şefii milanezi la partida din Serie A.

„Sunt foarte emoţionat de fiecare dată când vin la Milano, pe San Siro, să văd o partidă a lui Milan. Evident, pentru mine sunt amintiri fantastice din sezonul 93-94, când am făcut parte din această echipă. Sunt etern recunoscător Milanului pentru că mi-a oferit o experienţă fantastică” a spus Răducioiu pentru televiziunea clubului AC Milan.

AC Milan e în căutarea trofeelor de altădată. Gattuso este omul desemnat să înceapă reconstrucţia echipei.

„Am mare încredere în Gattuso. Nu îl cunosc personal, dar l-am văzut ca jucător, se încadrează foarte bine în personalitatea pe care trebuie să o aibă un antrenor al Milanului în ziua de azi, cu mult curaj, cu multă detarminare, dar şi cu jucători foarte puternici. Cum este Higuain, sau Suso, care mie îmi place foarte mult. Sunt foarte optimist în acest sezon. Această ţintă, de a juca în viitorul sezon din UEFA Champions League ar trebui să fie obiectivul principal pentru această echipă” a declarat fostul dinamovist.

Citește și:

TREBUIE SĂ ȘTII Carburanții își schimbă denumirea din octombrie