Un fost căpitan se propune la Dinamo: ”Vin gratis!”

Un fost căpitan al lui Dinamo este convins să se întoarcă la trupa din Ștefan cel Mare numai ca echipa să nu mai fie umilită din cauza defensivei dezastruoase. Giani Kiriță a anunțat că este dispus să se legitimeze din nou la 41 de ani.

“Dacă tot nu se investește, le dau eu soluția: să mă ia pe mine gratis, sunt cel mai bun transfer pentru defensiva lui Dinamo. Eu cred că mai mult de atât nu se poate face la antrenamente. Fără o investiție minimă prin care să aduci jucători buni, cu experiență, va fi foarte greu pentru ei să se bată la titlu”, a declarat Giani Kiriță la TV Telekom Sport.

Giani Kiriță nu e singurul care a criticat apărarea ”câinilor”.

„Am văzut un lucru total ieşit din comun în ceea ce priveşte capacitatea managerială de la Dinamo. Cum să îi dau eu lui Katsikas, care merge ca fetele de la Căpâlna, 3 metri în față 5 metri în spate, cum să îi dau ăstuia salariu mai mare decât tot restului apărării? Păi l-a scăpat pe croatul ăla (n.r. bosniacul Koljic), nu a înțeles nimic. Nu se poate atâta nepricepere în a evalua un jucător. Dacă pierd cu Katsikas, de ce să nu pierd cu Ciobotariu? Lasă-l să joace, mai rău îl zăpăceşti dacă îl scoţi. Ce se poate întâmpla? Cu Katsikas rişti chiar să iei mai mult de trei goluri.

Uitați-vă la Popescu cum stă pe picioare la faza asta…(n.r. la golul înscris de Mitriță) Săracul, stă ca la defilare! El trebuie să aibă o poziție joasă, să aibă reacție. Asta se învață de la copii și juniori. Uitați-vă și la marea achiziție Delorge cum e lăsat în urmă. Aleargă de parcă are saci în spate… de Gorj mai degrabă!”, declara Cornel Dinu după U Craiova-Dinamo, 3-0.

Citește și:

Varujan Vosganian, enervat de un banner pe care scrie ”Jos Guvernul”. Ce a cerut politicianul