Un fost căpitan al ”câinilor” a revenit în Liga 1 și a mai atras un alt ex-dinamovist după el

Unele formații din Liga 1 continuă să se întărească și după expirarea termenului limită de mercato. Care s-a încheiat oficial pe 5 octombrie, dar mai pot fi înregimentați jucători ce erau liberi la acea dată. Cine nu are echipă acceptă să vină să joace și pe bani mai puțini.

Unul dintre foștii căpitani ai lui Dinamo, Antun Palic, a acceptat varianta de a se întoarce în Liga 1. A mai fost pe lista celor de la Astra, a semnat cu FC Argeș, adversara roș-albilor de pe 5 decembrie. Croatul a jucat în două rânduri în Ștefan cel Mare, a marcat și în Derby cu FCSB, a mai evoluat la Sheriff Tiraspol și la Kaposvar după experiența precedentă în România. 9 goluri și 24 de assist-uri a reușit Palic pentru Dinamo în 84 de partide. Antun a contribuit la locul 3 și la câștigarea Cupei Ligii în 2017, el fiind căpitanul echipei lui Cosmin Contra atunci.

Palic l-a adus în Trivale și pe compatriotul său Luka Maric. Apărătorul de 33 de ani a jucat ultima dată la Arka Gdynia în Polonia, unde strânsese 20 de meciuri. Pentru Dinamo a jucat din august 2016 până în iulie 2018, bifând 39 de partide și două goluri.

Citește și

Denise Rifai, admonestare pentru Clotilde Armand după validare: ”Doamne, ce blestem?!”

No Comments Yet

Comments are closed