Un ex-dinamovist și un internațional de tineret, testați pozitiv cu noul coronavirus! Prima reacție

Reîncepe Liga 1 în acest week-end, sperăm să avem parte de fotbal, de calitate dacă s-ar putea. Deja campioana CFR Cluj a debutat în preliminariile Champions League, a învins în turul I pe maltezii de la Floriana (2-0).

Astăzi, au fost anunțate două cazuri de coronavirus în Liga 1! Este vorba de jucătorii Chindiei Laurențiu Corbu, 26 de ani, sosit în iarnă de la Dinamo București, și Marius Aioani, 20 de ani, internațional de tineret. Ieri, au ieșit pozitiv la testarea echipei. ”Cei doi jucători au fost izolați iar în după-amiaza asta vor fi internați. Dar se simt bine, nu au simptome. Singura parte pozitivă, ca să zic așa, este faptul că, ăsta…, Corbu este accidentat de trei săptămâni, el n-a interacționat, s-a pregătit separat.

Mai rămâne problema lui Aioani, care două zile a făcut individualizare cu portarii, deci nici el nu a interacționat cu ceilalți jucători”, a spus Ghergu la Digi Sport. Cei doi jucători nu resimt probleme medicale în acest moment, chiar dacă au fost testați pozitiv.

Citește și

ULTIMA ORĂ Național Arena, fata morgana! Unde va juca, de fapt, Dinamo

No Comments Yet

Comments are closed