Un ex-dinamovist e dorit de un colos al Rusiei! Gest de omenie al internaționalului

Este unul dintre fotbaliștii români care dau randament de ani buni în străinătate și o face la un nivel foarte bun. Cu două goluri în 10 meciuri în tricoul ”câinilor” în 2015, Eric Bicfalvi (32 de ani), decarul lui Ural, trăiește momente foarte bune în Rusia.

Este dorit de cel mai important club al țării, campioana ultimilor doi ani, Zenit St. Petersburg. Ardeleanul este cel mai bun jucător al formației din Ekaterinburg și golgeterul echipei în 2017.

Forma sa, calitățile lui, inteligența și constanța în joc au atras mereu privirile altor grupări. Acum, ar avea mai multe propuneri. Printre ele, susțin surse din Rusia, și de la campioan. Într-un interviu pentru site-ul E1, chiar din Ekaterinburg, întrebat de oferte, a răspuns misterios: „Cum se spune aici, în Rusia, e informație secretă. Poate sunt, poate nu. Deocamdată, sunt la Ural și rămân. Până în decembrie, sigur, sută la sută. Apoi… există o șansă mică să mă transfer. Mă voi gândi”.

Bicfalvi a înscris două goluri sâmbătă, la 3-1 cu Himki, când a fost declarat omul meciului, și e golgeterul echipei, cu trei reușite în șapte etape. A fost cel mai prolific jucător al lui Ural în cele trei campionate complete pe care le-a disputat la Ekaterinburg (cu 8, 6 și 8 goluri). Românul e iubit de fani la Ekaterinburg. Și pentru jocul său, dar și pentru sufletul lui mare. Mijlocașul lui Ural a oferit spitalului numărul 3 din oraș o mașină Lada Granta, pentru ca medicii să poată consulta pacienții și la domiciliu, dacă este nevoie. A transmis și un mesaj în această perioadă de pandemie: “Sănătatea oamenilor e cel mai important lucru. Aveți grijă și ascultați doctorii!”.

Citește și

Iohannis către elevi și profesori: “O situație ca în filme”

No Comments Yet

Comments are closed