--> -->

Un dinamovist s-a rupt! Alți doi au revenit, veste bună despre Neluț Roșu

Necazuri pentru Ovidiu Burcă în debutul meciului Metaloglobus – Dinamo, disputat la Târgoviște, în play-off-ul acestei ediții de Cupa României.

Bine că s-a terminat pentru Dinamo, după dubla lui Ahmed Bani, golul decisiv în minutele de prelungiri, ”câinii” au ajuns în grupele Cupei! Scor 2-1 cu Metaloglobus, e totuși liniște pentru a pregăti derby-ul de vineri cu Rapid.

După ce că jocul echipei a fost de-a dreptul lamentabil, tehnicianul a pierdut un fotbalist, Ricardo Grigore, probabil, pe termen lung, nu doar în perspectiva duelului cu Rapid de vineri, din campionat, cu Rapid.

A ieșit de pe teren plângând

În minutul 21, tânărul fundaș central a acuzat probleme medicale și a rămas întins pe gazon, fiind nevoie de intervenția medicilor. El a fost scos în afara terenului pentru a primi îngrijiri pentru problema ce a părut a fi la glezna piciorului stâng.

Deși inițial au existat unele semnale conform cărora Ricardo Grigore ar putea continua partida, în cele din urmă aceste speranțe ale dinamoviștilor au fost spulberate de imaginile în care fundașul central a putut fi văzut cum a izbucnit pur și simplu în lacrimi din cauza durerilor foarte mari pe care le resimțea în acele momente.

Astfel, în cele din urmă, Ovidiu Burcă a fost nevoit să opereze o modificare, în mod evident neprevăzută, și l-a introdus pe teren pe Josue Homwaoo în locul lui Ricardo Grigore. Jucătorul din Togo a greșit la golul lui Zekir (Metaloglobus).

”Rici Grigore s-a tăiat la un deget la piciorul stâng, va lipsi o perioadă. Și cu Giafer am avut emoții, a jucat accidentat, nu mai aveam cu cine schimba. Am riscat la pauză cu patru schimbări, ca să câștigăm”, a comentat Burcă după partidă.

Au revenit Neluț Roșu și Bordușanu

În schimb, au revenit în echipa dinamovistă Neluț Roșu și Antonio Bordușanu. Mijlocașul central a rezistat foarte bine, dacă totul va funcționa ca și până acum, își va relua locul în primul 11 și în Giulești.

Bordușanu a avut doar trei meciuri din octombrie până aseară, a trecut prin două accidentări teribile, Ovidiu Burcă l-a menținut pe teren doar în prima repriză.

Citește și

Ipoteză incredibilă: „Nu prigojin s-a suit în acel avion”. De ce sunt funerariile secrete