--> -->

Un conducător de Liga 1 este membru DDB Elite: ”Aș fi venit fără să iau nimic”

Dinamo trage din greu să se salveze de la retrogradare, mâine după-amiază are un nou meci capital la Iași. Echipa lui Dusan Uhrin a strâns două victorii la rând.

Conducătorul unui club din Liga 1 și-a făcut card elite DDB, de 1.948 de euro. Cornel Șfaițer e managerul general al celor de la Sepsi și a comentat despre situația echipei roș-albe. A fost căutat spre a deveni manager al clubului, chiar de curând, așa cum v-am informat, doar că a refuzat.

”Am o urmă de regret pentru situaţia în care este. Acum patru sezoane, când era Cosmin Contra, Dinamo a fost aproape de câştigarea campionatului, în era Negoiţă. Acum, tot respectul pentru ce au făcut cei din DDB, am şi eu card Elite. Când am posibilitatea, iau şi bilete virtuale. S-a greşit mult în vară, n-am avut încredere în proiectul cu spaniolii. Văzând conferinţa de presă, l-am văzut debusolat pe Cosmin Contra. Din momentul ăla n-am crezut.

Dacă veneam la Dinamo, eram implicat, devotat. Probabil încercam să mă înconjor de oameni pricepuţi şi să facem lucruri îndrăzneţe. A fost decizia mea, am avut discuţii cu Ionuţ Negoiţă, cunoştea foarte bine că sunt un dinamovist convins. Aş fi venit fără să iau nimic de la Dinamo, doar din pasiune. Sincer, îmi pare rău pentru situaţia de la Dinamo” a spus Cornel Şfaiţer la Look Sport.

”Sunt câţiva jucători buni, dar în iarnă trebuia numit un staff administrativ: un preşedinte, un director sportiv. Trebuie să fie un Consiliu de Administraţie cu un reprezentant din DDB. Lucrurile se puteau aşeza, s-a plătit licenţierea, au dat banii jucătorilor, s-au implicat băieţii de la DDB. Mai trebuia o mână forte, să ţină grupul, să fie o voce în vestiar.

Trebuia un antrenor care să aibă continuitate, să ai încredere în el, un antrenor care cunoaşte spiritul lui Dinamo. Nu ştiu dacă prindea play-off-ul, dar putea să fie fără emoţii acum”, a mai declarat Şfaiţer.

Citește și

Andrei Caramitru s-a pus pe medicii de familie: ”Ticăloși”