Un ”câine roșu” superoptimist: ”Cred că echipa va fi în play-off”

Dinamo a ajuns la 5 înfrângeri consecutive în Liga 1, iar sâmbătă este programată restanța cu Astra, de la ora 21:00, pe arena din Ștefan cel Mare. Elevii lui Cosmin Contra se întrec în a-și asuma vina și a posta mesaje motivatoare. Mai există dinamoviști optimiști chiar și în afara clubului.

Fostul căpitan al roș-albilor și al naționalei, Dragoș Grigore, acum la Ludogorets Razgrad, este de părere că bucureștenii, penultimul loc acum în clasament, nu vor rata play-off-ul. A vizionat meciul de la Ovidiu, 1-2 cu Viitorul, și consideră că Dinamo nu merita să piardă.

”M-am uitat la meciul cu Viitorul. Eu cred că este un rezultat incorect. Meritau mai mult. Îmi e greu să spun ce le lipsește, îmi e greu să spun. Nu doar cu Viitorul au arătat momente bune. Știm că punctele aduc liniștea. Din nefericire, ei nu au reușit să le strângă până în momentul de față, chiar dacă jocul a fost unul bun.

Dacă vor continua să joace bine, e imposibil ca rezultatele pozitive să nu apară. De cele negative s-au săturat toți. Cred că vor intra în play-off”, a spus Dragoș Grigore pentru realitateasportiva.net. Stoperul de 34 de ani ține legătura cu Paul Anton, unul dintre liderii echipei, și este membru Elite în programul socios DDB.

Citește și

ROMÂNI SPECIALI Omul care a transformat Muzeul ASTRA din Sibiu