Un bărbat l-a stropit pe George Simion cu cerneală la Iași. Ce va păți

George Simion a organizat alături de liderii AUR o manifestație la Iași de Ziua Unirii după ce primarul Mihai Chirica a anunțat că Primăria nu va face nicio sărbătoare în aer liber din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus.

Liderul AUR a fost stropit cu cerneală în timp ce juca Hora Unirii alături de susținătorii săi adunați în Piața Unirii din Iași.

”Eram în hora unirii și un individ a venit și a aruncat cu ceva albastru în mine. Nu mă tem, mă tem doar de Dumnezeu, suntem în mijlocul oamenilor, pot să arunce cu ce vor. În ultimii 30 de ani politicienii s-au temut de popor, nu trebuie să se teamă. Nu știu de ce a aruncat, nu mi-a zis nimic. Asta nu e motiv să ne strice sărbătoarea. Rog Poliția să nu îl amendeze pe individ, e o sărbătoare națională, dacă așa a vrut el să facă.. noi îl iubim!”

Bărbatul care l-a stropit a fost imediat găsit de polițiștii ieșeni și dus la cea mai apropiată secție de poliție, unde a fost audiat, împreună cu soția sa care le-a reproșat oamenilor legii că de doi ani de zile nu fac nimic în privința lui George Simion.

Bărbatul care l-a stropit cu cerneală pe George Simion se numește Lucian Harabagiu, are 32 de ani și este inginer. Acesta riscă o amendă sau chiar reținerea pentru 24 de ore. George Simion a transmis oamenilor legii însă să nu-i facă nimic.

”În jurul orei 10.25, asupra unuia dintre participanții prezenți în Piata Unirii din Iași, la o manifestare publică nedeclarată, a fost aruncată o substanță lichidă de culoare albastră. În acest caz, două persoane au fost identificate și extrase din mulțime de către Poliția Locală a Municipiului Iași și au fost preluați de Secția 3 Poliție a Municipiului

Bărbatul bănuit că ar fi aruncat cu substanță lichidă de culoare albastră asupra altei persoane a fost condus la sediul poliției pentru verificări, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii situații de fapt și luării măsurilor legale ce se impun”, au transmis reprentanții IJJ Iași.

Citește și:

IPS Athanasie de Limassol: ”Acolo Dumnezeu a intervenit și a schimbat toate lucrurile”