Un alt transfer la Dinamo, anunță Mureșan: ”Vine un număr 8”

Dinamo vrea să se salveze de la retrogradare și cu jucători aduși din liga a treia franceză!

Fotbalistul este recomandat de Florin Răducioiu, team manager al ”câinilor”, care a început să-și pună în funcțiune contactele pe care le are pe continent.

N-a mai jucat din noiembrie

Conform Fanatik, Balthazar Pierret va veni în cursul zilei de azi la Bucureşti şi va fi prezentat de Dinamo. Francezul a jucat în ultimul an şi jumătate la Boulogne, echipă din liga a 3-a în Hexagon. Ultima sa prezență într-un meci oficial datează de la începutul lunii noiembrie!

Ultimul meci în care Balthazar Pierret a evoluat a fost pe 5 noiembrie, când a fost integralist în confruntarea pierdută în faţa celor de la Bourg-en-Bresse, scor 1-2. În ultimele patru etape, el nu a mai fost în lotul echipei.

Născut în anul 2000, Pierret are o cotă de piaţă de 300.000 de euro. El a ajuns la Boulogne în vara anului 2020 de la echipa secundă a celor de la Nice. Poate juca atât ca mijlocaş central, dar şi mijlocaş defensiv sau chiar fundaş central

Pierret joacă pe postul de mijlocaş central, iar în actuala stagiune a evoluat în zece meciuri, însă în doar două dintre ele a fost integralist. În actuala stagiune nu a marcat niciun gol.

Mureșan: ”Un număr 8”

Contactat de Fanatik, Iuliu Mureşan a recunoscut că va veni un mijlocaş la Dinamo, până la finele săptămânii: “Va mai veni un mijlocaş la echipă. Este vorba de un număr 8, care trebuie să vină zilele următoare. Sperăm să ne înţelegem”.

Administratorul special n-a dorit să comenteze în vreun fel sosirea lui Pierret.

Din informaţiile sursei citate, oficialii lui Dinamo i-au luat bilet de avion lui Balthazar Pierret, care va ajunge în ţară în cursul zilei de joi.

Citește și

Mihai Mărgineanu a răbufnit: ”Până și Ceaușescu și-a luat-o. Am dat 3.000 de euro pe testele alea”