Un alt MM Stoica: ”Sper să se salveze”

Derby-ul FCSB – Dinamo s-a încheiat duminică seară cu un scor istoric, 6-0. În timp ce jucătorii lui Edward Iordănescu au celebrat victoria în vestiar, Mihai Stoica a fost foarte ponderat în reacții. Mai mult, oficialul FCSB a transmis că speră ca rivalii să-și revină în clasament, după ce a adunat 5 eșecuri la rând, fără gol marcat!

”Cu riscul de a dezamăgi suporterii steliști care așteaptă ironii din partea mea, nu voi face așa ceva, din mai multe motive.

1. Nu e niciun titlu de glorie să dai în cineva căzut. Problemele pe care le are Dinamo sunt grave și pot surveni oriunde și oricând. Sper să reușească să se salveze și chiar sunt convins că o vor face cu noile achiziții și cu suporterii atât de aproape. Liga 1 ar fi Liga 0 fără Steaua, Dinamo și Rapid. Cei peste 70.000 de spectatori de la primele două derby-uri (chiar cu teste și restricții) o confirmă.

2. Una e să răspunzi cu o ironie la înjurături grobiene în febra jocului, alta să continui cu mișto-uri ieftine la rece. Am făcut-o în trecut și, când citesc acum ce scriam, nu mi se mai pare că eram așa haios. Mi se pare că eram imatur. Ca să nu zic prost.

3. Suntem la 9 puncte de CFR, la 5 de alte două echipe și – probabil, după meciurile de azi – în afara playoff-ului. Nu-i avem pe Coman și Tănase, iar Budescu are nevoie de timp. Nu prea ne arde de ironii. Să te bucuri în vestiar după ce ai făcut istorie în derby e cât se poate de logic. Dar e suficient.

Prefer să-i felicit pe toți cei care au contribuit la cea mai mare diferență de scor din istoria eternului derby (jucători, antrenori, toți membrii staff-ului, cei care au contribuit substanțial din Peluza Nord și tribune și să sper că e noul început pe care suflarea stelistă îl aștepta”, a scris în această dimineață Mihai Stoica pe Facebook.

Citește și

Set și meci! Umilință uriașă pentru Dinamo în meciul cu FCSB