--> -->

Un alt jucător pe ”lista neagră” a lui Rednic. Există varianta de rezervă

Mircea Rednic a precizat în mai multe rânduri că la iarnă se va trage linie pentru a vedea pe cine se bazează în sezonul de primăvară, în tentativa de a salva Dinamo de la retrogradare. Antrenorul de 59 de ani a declarat că va pregăti minuțios mercato invernal, mai ales că atunci va putea lua împrumut și jucători de valoare

Dinamo se află pe penultimul loc, cu doar 7 puncte, după 12 etape, iar antrenorul nu e mulțumit de anumiți jucători.

După Costi Nica și Cătălin Țîră, pe care Rednic nu-i mai vrea la Dinamo, și mijlocașul defensiv Alexandru Răuță ar putea pleca de la formația alb-roșie în perioada următoare. Închizătorul le-a intrat la suflet unora dintre fani, întrucât a renunțat la bani în câteva rânduri, însă, pe teren, prestația lui nu este cea mai bună.

Om de bază

Mijlocașul defensiv de 29 de ani nu l-a convins pe Rednic în primele partide ale „Puriului”, astfel că acesta și-ar putea rezilia înțelegerea cu formația din ”Ștefan cel Mare”, susține GSP.RO

Răuță, cotat la 450.000 de euro, e la Dinamo din vara lui 2019, când a venit gratis după plecarea de la FC Voluntari. El a sosit după plecarea lui Rednic de la echipă, la acel moment. A mai evoluat la FC Argeș, CS Mioveni, Pandurii și Poli Iași.

Până acum, Răuță a fost unul dintre oamenii de bază ai lui Dinamo. A bifat 12 partide (11 în Liga 1 și una în Cupă), reușind și o pasă de gol.

Michel Espinosa a fost primul transfer făcut de Rednic la revenirea la Dinamo. Francezul de 28 de ani a fost în probe la echipa roș-albă și l-a convins pe antrenor să-i ofere un contract. Astfel, cel mai probabil, acesta va fi jucătorul care-i va lua locul lui Răuță în primul 11 al ”câinilor”.

Citește și

Marcel Ciolacu, la Florin Călinescu Show: ”Iohannis m-a rugat să îl dau jos pe Cîțu”