--> -->

Un alt Dinamo: ”S-a schimbat playlistul”

Federația Română de Fotbal (FRF) a programat etapa cu numărul 15 în Liga 2, penultima în acest an.

Anunțul oficial, sâmbătă, la Iași

Un meci extrem de atractiv, cu implicații majore în prima jumătate a clasamentului, cel dintre Politehnica Iași și Dinamo București se va disputa sâmbătă, 26 noiembrie, la ora 16:00, fiind transmisă în direct de posturile de televiziune Digi Sport, Prima Sport și Orange Sport.

Două etape au mai rămas de jucat în 2022, echipa antrenată de Ovidiu Burcă urmând să întâlnească, în deplasare, Politehnica Iași și FC Brașov, ambele contracandidate ale bucureștenilor la play-off.

8 este locul ocupat în clasament de Dinamo București, cu 21 de puncte după 15 etape.

4 puncte despart Dinamo de un loc de play-off. Politehnica Iași, Csikszereda, Gloria Buzău, Unirea Dej și Oțelul Galați, de la locul 3 la locul 7, au același punctaj: 25.

Fără manele!

Ovidiu Burcă a început să schimbe nu doar situația din teren a elevilor săi, dar și detalii ce țin de vestiar, de mentalitate.

Muzica din vestiarul lui Dinamo s-a schimbat, de la manelele pe care Ovidiu Burcă a tot încercat să le scoată din playlist s-a trecut la hip-hop, au scris cei de la GSP. Zona de flash-interviu se află chiar sub geamul vestiarului dinamovist, la victoria cu Dumbrăvița (4-1), iar antrenorul ”câinilor” a remarcat amuzat melodia trap care cânta când a început dialogul cu presa: ”S-a schimbat playlistul, ați văzut?”.

”Am cerut puțin răgaz, știți bine ce am găsit aici. Echipa a făcut un progres enorm, în primul rand din punct de vedere al interacțiunii umane, suntem mult mai conectați unii cu alții, conectați la obiectivele clubului. Încercăm să asimilăm ideile tactice de la o săptămână la alta și cred că se vede”, a reacționat Ovidiu Burcă.

Citește și

Lidia Buble, condamnată la un an de închisoare de suspendare în dosarul de mituire a polițiștilor