Un al 3-lea jucător de la FCSB pe lista ”câinilor”

Dinamo ar dori un al treilea jucător de la FCSB, pe fundașul stânga Cristi Ganea (31 de ani), asta după ce „câinii” și-au arătat interesul pentru Damjan Djokovic și Dorin Rotariu.

Primele două piste au șanse reduse de a fi rezolvate. Djokovic nu vrea să joace în play-out, iar Rotariu a tergiversat discuțiile, ceea ce l-a deranjat pe antrenorul Zeljko Kopic.

Cu Ganea, lucrurile ar sta diferit, iar negocierile ar fi într-un stadiu avansat, potrivit as.ro.

Unde ar putea fi util Cristi Ganea

Ganea a intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali, iar patronul de la FCSB caută să scape de el cât mai repede. Iar soluția la problema lui Becali ar fi Dinamo, care l-ar vrea pe Ganea și ar fi pornit negocierile.

Jucătorul de la FCSB ar fi o soluție pentru postul de fundaș stânga, care e deficitar la Dinamo. Kopic îl are acolo doar pe Costin Amzăr, care însă e și cea mai bună soluție din lot pentru regula U21 și ar fi greu de scos din echipa de start de către Ganea.

Cristi are 8 meciuri la FCSB în acest sezon, 5 în Superliga și 3 în Cupa României. În campionat nu a fost niciodată titular, dar a în Cupă a apărut din primul minut la toate cele 3 partide din grupe. Nu a reușit să marcheze sau să paseze decisiv, iar Becali s-a arătat dezamăgit de randamentul lui.

Andrei Nicolescu: „Suntem aproape să semnăm cu doi jucători”

„Suntem încă departe, dar rămâne în aceeași perspectivă, trebuie să ne pregătim bine pentru salvare. Noi încercăm să facem totul normal, să avem grijă de oamenii din club. Nu știu exact ce vrea Djokovic, noi avem niște discuții. Avem nevoie de oameni care să înțeleagă ce înseamnă Dinamo.

Am avut discuții cu peste 20 de jucători. Suntem aproape să semnăm cu unul sau doi jucători. O să vedem care ținte sunt mai aproape de noi, o să vedem cine e mai circumspect privind venirea la Dinamo. Nu vorbesc despre sume, dar ce se vehiculează nu e mereu real.

Noi încercăm ca fiecare leu cheltuit să fie cât mai eficient. Au fost discuții cu domnul Becali, dar nu depinde doar de noi, depinde și de jucător”, a declarat Andrei Nicolescu la „Digi Sport Matinal”, pe 23 decembrie.

Citește și

Plan colosal al lui Viktor Orban și o comparație ciudată: ”La fel ca Vladimir Ilici”