--> -->

Un actor celebru iubit și de mulți români a murit. Primele detalii

Matthew Perry, 54 ani, actorul cunoscut mai ales pentru rolul lui Chandler Bing din serialul Friends, a fost găsit mort sâmbătă într-o casă din zona Los Angeles, informează people.com.
Primele informații

TMZ a relatat că Perry a fost găsit într-un jacuzzi din locuință, iar la fața locului nu au fost găsite droguri.

Warner Bros. a emis o declarație despre îndrăgita vedetă: „Suntem devastați de decesul dragului nostru prieten Matthew Perry. Matthew a fost un actor incredibil de talentat și o parte indelebilă a familiei Warner Bros. Television Group.

Impactul geniului său comic a fost resimțit în întreaga lume, iar moștenirea sa va continua să trăiască în inimile multora. Este o zi sfâșietoare și trimitem dragostea noastră familiei sale, celor dragi și tuturor fanilor săi devotați.”

Detalii oficiale

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Los Angeles a declarat pentru PEOPLE că ofițerii au răspuns la un apel de la adresa lui Perry cu privire la moartea unui bărbat în vârstă de 50 de ani, dar nu a confirmat identitatea persoanei decedate.

TMZ a fost, de asemenea, informat că nu a fost vorba de un joc murdar, iar sursele lor au declarat că primii respondenți au fost chemați la reședință pentru stop cardiac.

Citește și

Șerban Huidu îl persiflează pe Irinel Columbeanu: „Virinel n-a muncit o zi”