Umilința servită de Negoiță lui Becali: cine a căzut la mijloc

Granzii fotbalului românesc încă se au la cuțite cu toate că sunt ani buni de când n-au mai câștigat un titlu în Liga 1. Dinamo din 2007, FCSB din 2015. ”Câinii” se bucură de victoriile din derby-uri și, mai ales, impresionează de fiecare dată cu scenografiile create de suporteri. După ce i-au umilit pe plan internațional cu celebrul slogan ”Doar Dinamo București”, arborat acum 4 ani la meciul cu Manchester City, roș-albii au mai punctat la capitolul superioritate, la nivelul conducerii.

În urmă cu ceva vreme, susțin sursele ProSport, Gigi Becali a glumit pe seama lui Ionuț Negoiță cu privire la un subiect legat de contracte. În 2018, cluburile de fotbal au fost obligate prin lege să modifice contractele pe care le aveau cu jucătorii de fotbal. Astfel, aceștia au trecut de pe convenții civile pe contracte de activitate sportivă. S-a creat o rumoare și mai toți șefii cluburilor din Liga 1 nu știau exact dacă sunt obligați să modifice contractele jucătorilor sau nu.

hotel iceberg balcic-->

”Nu trebuie schimbat nimic, vă zic eu, am cel mai bun președinte, pe Vali Argăseală”, i-a transmis atunci Becali lui Negoiță. Dinamovistul a fost și mai sigur, susține sursa citată. ”Domnule Becali, sigur trebuie schimbate, avem cei mai buni avocați din România și Bogdan Bălănescu este specialist în acest tip de acte. Dacă e cum spuneți dumneavoastră, facem ce vreți! Dacă avem noi dreptate, n-avem nicio pretenție de la dumneavoastră”. Becali s-a enervat teribil, după ce a consultat diverși avocați și-a aflat că roș-albii au dreptate. L-a trimis special pe Argăseală la birou la Bălănescu, ca acesta din urmă să-i predea o lecție de contracte. Mai ales că Argăseală câștigă de două ori mai bine pe lună decât Bălănescu, remunerat cu 2.500 de euro.

hotel pam beach olimp-->

A ajuns Argăseală la prima oră la RIN Grand Hotel, unde are Dinamo sediul. Dar Bălănescu, antistelist convins, nu i-a răspuns special lui Argăseală și l-a lăsat o oră și jumătate în parcare! Știa că Becali l-a trimis pe Argăseală special acolo și nu poate pleca, astfel că abia după un răstimp l-a primit la meditații.

Citește și

Orban, autocritic: ”Mă gândesc să mă las, am lăsat garda jos, am greșit!”


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed