Wave Resort

Uluitor! Ce i-au pus șefii lui Dinamo să facă pe juniorii clubului dacă vor condiții de antrenament

O posibilă explicație a situației clubului din ultimii ani și a faptului că Dinamo este pe ultimul loc în clasament. Cu toate că centrul de juniori ai roș-albilor a produs 16 finale la cele trei categorii de vârstă, 9 trofee, o participare în Youth Champions League, 42 de fotbaliști în primele două divizii și milioane de euro, managementul ”câinilor” a luat decizii incredibile.

Știți de subiectul cu înjumătățirea porțiilor de mâncare la juniori. Până astăzi șeful Academiei dinamoviste, Gabi Răduță, a povestit un episod incredibil. “La U19, juniorii A, suntem în semifinalele competiției, avem meci luna viitoare cu UTA, iar Viitorul joacă cu CFR Cluj. Cu chiu, cu vai, fiindcă expirau contractele la finalul lunii iunie, s-au prelungit acordurile antrenorilor și jucătorilor zilele trecute. Vorbim de juniorii de elită! Inițial, jucătorii s-au antrenat în parcul IOR, apoi am avut o ședință pe Dinamo, după care au fost trimiși la “Granitul”, la Cuca Măcăii, unde sunt 50 de grade Celsius la nivelul solului și faci bășici în talpă. Plus că joci pe un teren opt echipe. Ni s-a spus clar: “Vreți să vă antrenați pe Dinamo? Vedeți și voi când pleacă paznicii acasă, săriți gardul și vă antrenați în liniște, fără să vorbiți!”, a dezvăluit Răduță pentru Gazeta Sporturilor.

“Când am întrebat de apă plată, mai ales că vin călduri mari, ni s-a spus: “Apa de la cișmea ce are?”. În ritmul acesta, în maximum trei ani dispare și Academia Dinamo. Noi nu putem să cumpărăm un copil, unul singur, FCSB a achiziționat doar în ultimul an 20-30 de copii pentru performanță! La Viitorul sunt preparatori fizici pentru fiecare echipă în parte, noi avem unul pentru toate formațiile. Ceilalți au doctor, noi avem asistent medical”, a mai zis el.

Citește și

Acuze grave la Spitalul Suceava. “Imixtiunea politicului să înceteze!”