--> -->

Ultimul transfer la Dinamo: ”Trebuie cu ei”

Dinamo va începe duminică seară, contra Rapidului, în deplasare, la Mioveni, cel mai important ”campionat” din istoria grupării, fiindcă își joacă existența în Liga 1.

Dusan Uhrin a sosit de două zile la Dinamo, al treilea mandat, a primit deja un jucător. Este ultimul din această primăvară, cum a anunțat și conducerea.

”Nu mai aducem pe nimeni”

Este vorba despre Christian Irobiso, 28 de ani, care face și el parte din contingentul de jucători care au plecat de la Gaz Metan Mediaș în această iarnă. Deja a efectuat primul antrenament în alb-roșu noul atacant al bucureștenilor a prezentat imagini pe Instastory.

„Irobiso a semnat, iar mâine îl legitimăm. Nu mai aducem pe nimeni. Dusan Uhrin a venit cu antrenorii Sebi Moga și cu Dragoș Picu. Nu mai vin jucători, trebuie să joace bine cei care sunt aici”, a spus Iuliu Mureșan la Fotbal Club.

De altfel, administratorul judiciar al lui Dinamo a recunoscut în urmă cu 3 săptămâni că Irobiso este o țintă pentru „câini”.

4 de la Gaz Metan

Irobiso a devenit liber de contractul cu medieșenii, după ce Comisia pentru Soluționarea Litigiilor l-a declarat liber miercuri

Atacantul nigerian de 28 de ani era la Gaz Metan Mediaș din iulie 2021. A jucat în 23 de meciuri oficiale, a marcat două goluri și a dat 3 pase decisive.

Dinamo a mai transferat recent trei jucători de la Gaz Metan Mediaș, echipă care e pe cale de a intra în faliment.

Răzvan Grădinaru, Vlad Morar şi Gabriel de Moura au plecat de la Gaz Metan Mediaș și au semnat cu „câinii”.

În această iarnă, Dinamo a transferat 17 jucători: Răzvan Patriche, Desire Azankpo, Antoni Ivanov, Jonathan Rodriguez, Dusan Celar, Cristiano Figueiredo, Thomas Chesneau, Marius Tomozei, Igor Jovanovic, Balthazar Pierret, Baptiste Aloe, Alin Buleică, Răzvan Grădinaru, Vlad Morar, Gabriel de Moura, Leonardo Mitruscsák și Christian Irobiso.

Citește și

Benzinăriile, rupte cu amenzi de Guvern