--> -->

Ultimul transfer la Dinamo: ”Poate juca”

Dinamo se pregătește pentru startul play-out-ului, având duminică seară meci derby la Mioveni, contra celor de la Rapid.

În acest sezon, cele două rivale au încheiat la egalitate, cu același scor 1-1, ambele dueluri din sezonul regulat. ”Câinii” nu au niciun succes în deplasare în actuala ediție de campionat.

Atacantul Christian Irobiso (28 de ani) a fost înregistrat de Dinamo la LPF, astăzi. Este primul transfer din noua eră Dusan Uhrin jr, probabil și ultimul până la vară!

Numărul 35

Dinamo l-a înregistrat la LPF pe Irobiso. ”Da, are drept de joc”, a transmis administratorul special Iuliu Mureșan pentru GSP.ro.

Atacantul nigerian ar putea face parte din lotul pentru meciul cu Rapid, programat duminică, mai ales că Mirko Ivanovski are probleme medicale. Și sunt șanse minime ca macedoneanul să fie în garnitura de meci.

În plus, nici Desire Azankpo nu este refăcut complet.

Noul vârf al ”câinilor” va purta numărul 35 pe tricou, așa cum a fost înregistrat și la LPF. Și clubul l-a prezentat oficial în această seară.

Al 4-lea de la Gaz Metan

Christian Irobiso a devenit jucător liber de contract. De joi a început antrenamentele la baza de la Săftica, nigerianul fiind satisfăcut că a revenit în circuit.

El a ratat ultimele patru meciuri oficiale ale sezonului regulat, nefiind plătit de Gaz Metan a refuzat să mai joace pentru formația din Mediaș. Fotbalistul a marcat de două ori în 23 de meciuri, mai având și alte 3 assist-uri.

Irobiso este al patrulea jucător sosit de la ultima clasată, în afara lui Gabriel Moura, Răzvan Grădinaru și Vlad Morar.

Citește și

Speranțe de pace?! Putin: ”Pași pozitivi”