--> -->

Ultimul plecat de la Dinamo și-a găsit echipă: în liga secundă

Ultimul plecat de la Dinamo și-a găsit echipă și își continuă cariera fotbalistică.

Geani Crețu, 23 de ani, a ajuns zilele trecute la un acord pentru rezilierea contractului după meciul de Cupa României cu Metaloglobus (2-1) din luna august.

Geani Crețu a ajuns la Alexandria

Oricum părțile erau în discuții pentru a rupe înțelegerea, astfel că nu a fost o mirare faptul că Dinamo a decis să renunțe la serviciile sale, iar acum jucătorul și-a găsit angajament. Geani Crețu a semnat azi cu CSM Alexandria, nou-promovată în liga secundă!

La semnarea contractului, fotbalistul de 23 de ani a declarat: ”Sunt convins că vom face treabă bună la Alexandria. Avem avantajul că suntem noi promovați, nu ne știe lumea, deci putem face surprize. Pentru cariera mea, CSM Alexandria este o bornă importantă și sper să ajut echipa cât mai mult”.

Ce declara Geani Crețu după despărțirea de Dinamo

„Nu s-a întâmplat nimic. Vreau să merg undeva unde să joc! Doamne ferește, nu e nicio problemă! Era greu să joc. Așa ne-am pus de comun acord, să am meciuri în picioare că sunt tânăr. Am reziliat. O să văd zilele astea unde voi merge. Am mai multe discuții. Am crescut acolo, Dinamo m-a făcut omul de astăzi.

Datorită lor sunt cine sunt. Suporterii știu cine sunt și că sunt dinamovist ca ei. Le doresc multă baftă la meciul cu Rapid și băieților la fel! E un colectiv foarte frumos, cel mai frumos pe care l-am avut în viața mea! Nu am nimic să le reproșez.

Oamenii sunt cât se poate de profesioniști, mai ales antrenorul Ovidiu Burcă. Și-a făcut treaba foarte bine și știe toată lumea asta. Repet, n-a fost nicio problemă. Totul a fost pentru binele meu, să merg să joc. Asta contează”, a transmis Geani Crețu.

Citește și

Cristian Tudor Popescu dă vina pe apărarea Simonei Halep: „Bezna minții”