--> -->

Ultimul plecat de la Dinamo. A venit, s-a antrenat, a jucat și atât!

Dinamo nu poate efectua transferuri din cauza interdicției. Acesta este motivul principal pentru care ”câinii” au renunțat la un jucător care, în ultima perioadă, s-a pregătit alături de ceilalți jucători ai roș-albilor.

Lotul pe care se va baza Ovidiu Burcă este cel din momentul de față, fără alte modificări. Până la noi decizii ale forului internațional.

Doar testat și atât

În ultimele partide amicale, antrenorul lui Dinamo l-a testat pe mijlocașul central Denis Fărăgău (19 ani). Jucătorul crescut de academia de fotbal Viitorul Cluj, acolo unde Răzvan Zăvăleanu este fondator, a fost testat în ultimele meciuri de pregătire și părea un jucător cu potențial, însă nu poate fi transferat de Dinamo.

Astfel, după meciul terminat la egalitate dintre Dinamo și Farul II, mijlocașul a fost înștiințat că nu poate rămâne la Dinamo și a plecat din baza de pregătire de la Săftica.

Urmează ultimul amical

Jucătorii au avut liber în ultimele două zile și se vor antrena în perioada următoare la baza de pregătire de la Buftea. Mai este stabilit un meci de verificare împotriva celor de la FC Brașov, în week-end.

Momentan nu a fost stabilit stadionul, s-a doriți inițial varianta Giurgiu, pentru a disputa un meci pe teren de iarbă, dar este posibil să se joace tot la Buftea.

Debutul echipei din Ștefan cel Mare în campionat s-ar putea amâna din cauza problemelor de la Unirea Constanța, formație care cel mai probabil își va anunța retragerea din campionat, în cel mai scurt timp posibil.

Citește și

160 de replici, după cutremurul de marți din Gorj. INFP: ”Suntem la cheremul naturii”