--> -->

Ultimul jucător vândut pe bani mulți de Dinamo a recunoscut că putea semna cu FCSB. Și a mai fost dorit de cineva

Rivalitatea dintre Dinamo și FCSB a rămas în ciuda rezultatelor celor două echipe din ultimii ani. ”Câinii” nu au mai luat titlul din 2007, roș-albaștrii din 2015. Roș-albii au ratat două sezoane de play-off, rivalii au colecționat în ultimii ani doar locurile 2 din clasament.

Dorin Rotariu a fost mereu vânat de Gigi Becali la FCSB. Și când era la Dinamo, și apoi când s-a transferat la Brugges și devenise marfă de împrumut. A recunoscut-o fotbalistul într-un interviu acordat sport.ro. ”Cu FCSB am discutat acum un an și jumătate. Am avut și o ofertă din Liga 1, nu oficială, însă au fost discuții, era complicat să vin pentru că era sub formă de împrumut, nu era o opțiune pentru mine. Mă bucur să știu că am avut opțiunea de a mă întoarce”, a povestit Roti. El a mai fost dorit de U Craiova, însă afacerea nu s-a concretizat la acel moment.

Astfel, internaționalul de 24 de ani a semnat cu Astana, câștigând titlul în Kazahstan. A marcat de 7 ori și a oferit 6 assist-uri în primul sezon acolo, fiind printre cei mai buni fotbaliști ai campionatului. În ianuarie 2017, Rotariu a fost vândut de Dinamo la Brugges pentru 2.2 milioane de euro.

Citește și:

Pițurcă poate ieși din lupta la titlu! Are varianta de a fi iar selecționer