Ultimii atacanți apăruți pe lista lui Dinamo

Zeljko Kopic așteaptă neapărat atacanți sub comanda sa. Dintre cele cinci transferuri de până acum, niciunul nu e vârf! Și au venit deja cinci jucători.

Mlapa este liber din toamna trecută

Dinamo i-a făcut o ofertă internaționalului togolez Peniel Mlapa (32 de ani), care în trecut a evoluat și a marcat pentru naționalele de tineret ale Germaniei.

Potrivit informațiilor ProSport, componentul echipei naționale a statului Togo, Peniel Mlapa, a fost deja contactat de Andrei Nicolescu & Co., astfel că în curând s-ar putea alătura lotului coordonat de Zeljko Kopic.

Vârful în vârstă de 32 de ani este liber de contract de la jumătatea lunii septembrie, când s-a despărțit de Al-Nasr, din Emiratele Arabe Unite.

Extremă argentiniană din Israel

Cei de la GSP susțin că Dinamo este în tratative avansate cu Lucas Salinas, extremă de 28 de ani care tocmai s-a despărțit de Ashdod (Israel), unde a jucat ultimul meci pe 13 ianuarie (30 de minute din postura de rezervă). Fotbalistul ofensiv așteaptă oferta oficială din partea clubului.

Extremă dreapta și stânga, jucătorul este liber de contract de miercurea trecută după ce s-a despărțit de Ashdod (Israel). Zece meciuri a adunat sud-americanul în Israel în actuala ediție.

Primele contacte au fost realizate, fotbalistul așteaptă acum oferta din partea românilor. Este tentat de sosirea la Dinamo. A mai evoluat în sud-estul Europei, mai exact în Bulgaria, la Lokomotiv Plovdiv.

De fapt, la această grupare, din 2020 până în 2022, a avut cea mai prolifică perioadă din carieră, adunând 71 de meciuri, 6 goluri și 10 assist-uri. Cu bulgarii a cucerit Cupa și Supercupa.

Citește și

Andreea Marin, tentată de a intra în politică! A oferit răspunsul