Ultimele transferuri de la Dinamo pot juca împotriva Mediașului. Mureșan: ”Zice că vrea”

Dinamo continuă să fie activă în mercato, a ajuns deja la 16 jucători aduși în 2022! Și-l vrea neapărat și pe al 17-lea, așteptând ca Irobiso, ex-Gaz Metan, să devină liber și în acte.

Astăzi, după Moura și Grădinaru, ”câinii” l-au rezolvat și pe atacantul Vlad Morar (28 de ani), așa cum vă anunțam. Noii oameni ai ”câinilor” pot debuta în alb-roșu chiar împotriva fostei lor echipe, vineri seară, în Ștefan cel Mare!

Morar a refuzat ofertele celor de la Rapid și Farul pentru a semna cu roș-albii.

”Grădinaru e la antrenament deja”

Iuliu Mureșan a dat detalii în această dimineață despre situația transferurilor de la Dinamo, anunțând un acord cu Vlad Morar, devenit liber de contract.

”I-am transferat pe pe Morar, Grădinaru și Moura. Mâine (n.red joi) îi putem legitima. Grădinaru zice că vrea să joace. Participă deja la antrenament. E pregătit. Depinde de antrenor. Să vedem ce spun și ceilalți. Bănuiesc că vor zice la fel. În cazul lui Irobiso, așteptăm să devină liber.

Cei trei au avantajul că au jucat în ultima etapă și că îi cunoaștem. Pot, teoretic, să joace și vineri contra Mediașului. Rămâne de văzut la antrenamente cât de pregătiți sunt”, a spus Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, la ProX.

Morar, experiență vastă

Atacantul de 28 de ani a semnat un contract valabil până la finalul sezonului. Moura și Grădinaru vor juca la Dinamo timp de un an și jumătate, cu condiția ca echipa să nu retrogradeze.

Aceștia sunt gata să debuteze în tricoul alb-roșu vineri, chiar împotriva fostei formații.

Vlad Morar are 3 goluri în 19 meciuri în Liga 1. A mai jucat la U Cluj, Petrolul Ploiești, Beitar Ierusalim, Rapid, ASA Târgu Mureș, Viitorul, Panetolikos, FC Voluntari și UTA.

Citește și

Ludovic Orban nu îl iartă pe Klaus Iohannis: ”A distrus”