Ultimele mutări i-au făcut pe dinamoviști să promită: ”Nu ne mai bate nimeni!”. Când vor juca Garcia și Ba EXCLUSIV

Dinamoviștii au demarat deja antrenamentele pentru a pregăti meciul cu liderul la zi al clasamentului, U Craiova, după pauza competițională. Până atunci, elevii lui Cosmin Contra se vor duela sâmbătă, într-un amical, cu naționala U19 a României, la ora 11:00, la Buftea.

Atunci vor juca și ultimii sosiți în ”haită”, într-o partidă ce va fi transmisă pe pagina de facebook a FRF. Ultimele transferuri ale roș-albilor, Aleix Garcia și Abdoulaye Ba, au sosit deja la București, au efectuat testele coronavirus, sunt în regulă, deja au fost la antrenamente cu noii coechipieri. Au avut nevoie de o singură ședință de pregătite ca să-și impresioneze colegii.

”Garcia e foarte bun, se vede din mișcări, e peste tot ceea ce a adus Dinamo în acest mercato. Are lejeritate în mișcări. În plus, faptul că apare în poze în care Pep Guardiola îl ține pe după gât și-i vorbește spune ceva despre el. Și Ba este o forță. N-are cum să fie slab! Două mutări foarte bune, plus ceilalți, e clar că de acum încolo nu ne mai bate nimeni. Rețineți chestia asta! Veți vedea de la primul meci. Două lucruri vor fi esențiale: să se plătească salariile la timp și să fie arbitraje corecte”, au mărturisit jucătorii.

Joi, Aleix Garcia și Abdoulaye Ba vor efectua vizita medicală pentru a fi legitimați, astfel încât să-și facă apariția pe gazon încă de la etapa cu U Craiova. Totodată, Paul Anton este așteptat să pătrundă în primul 11 încă de la această confruntare. ”Se va pune la punct cu pregătirea până atunci, nu are mult de recuperat”, au povestit roș-albii.

Citește și

Ce fundaș și-a tras Dinamo! ”Am stofă de lider și o arăt”. Cum e viața lui în afara terenului

No Comments Yet

Comments are closed