--> -->

Ultimatum din partea lui Burcă: ”Am dat destul”

Dinamo a adunat zece etape fără victorie, trei remize și șapte eșecuri, a rămas pe penultimul loc în clasament. Ovidiu Burcă este disperat, dar nici gând să renunțe. Cel puțin, momentan.

Burcă anunță că cele 6 luni pe care le-a cerut pentru a face o echipă puternică s-au terminat, dar nu renunță. Vrea o schimbare în cadrul echipei și anunță că s-a săturat de eșcuri, în ciuda unor meciuri decente.

”Am dat timp să se adapteze la Dinamo”

„Au fost 6 luni de zile pe care eu le-am cerut răgaz ca să pot construi o echipă care să se bată de la egal la egal cu orice echipă din Liga 1.

Eu m-am săturat să spun că am jucat bine, cu personalitate, curaj și să pierdem de fiecare dată. Sunt omul care își apără lotul, dar am dat destul răgaz, destul timp să se adapteze la Dinamo.

Nu îmi aduc aminte în istoria clubului acesta ca suporterii să aibă atâta răbdare cu un lot, cu un antrenor. Cred că e momentul să dăm dovadă de personalitate, inteligență, de luciditate. Nu le-am avut azi. E nevoie de lucrurile astea ca să câștigi meciul. Se adâncește criza, trec etapele, nu adunăm puncte.

”Nu aș fi crezut!”

E un moment din care trebuie să ieșim cu multă determinare, curaj, cu luciditate la fiecare meci. Trebuie să înțelegem că reprezentăm un club mare. Tot ce ne pune clubul la dispoziție e la cel mai înalt nivel, trebuie să performăm. Avem foarte puține puncte (n.r. – 10). Dacă îmi zicea cineva la început, nu aș fi crezut, nu credeam că va fi atât de dificil.

Au fost momente complicate, e o energie negativă în echipă. Politic și Bena s-au accidentat, e ceva aici. Poate ne liniștim în pauza asta, facem ceva să se schimbe energia asta negativă. Un egal cred că era meritat”, a spus Burcă, la conferință, după eșecul din Bănie, 0-1 cu CSU Craiova.

Citește și

Zelenski: „Există veşti importante din România. Băieţii noştri vor fi instruiţi acolo”