--> -->

Ultima versiune: Țălnar a găsit un alt investitor, gata să dea 2 milioane de euro pe Dinamo

Pablo Cortacero îi cam duce cu vorba pe dinamoviști! A promis milioane de euro investiție, dar după cum a băgat bani acum și-a diminuat capitalul de imagine în fața ”câinilor roșii”. Ultima oară a promis, joi, 400.000 de euro pentru plata unor restanțe, însă nimeni de la club nu ne-a putut confirma dacă banii au intrat sau nu.

În fine, un club ca Dinamo e obligat să trăiască cu mult mai mulți bani. Până acum, spaniolii s-au lăudat că au investit în jur de 600.000 de euro, bugetul de salarii actual de la echipă pe două luni, cu tot cu taxe. Conform Prosport, Cornel Țălnar ar fi demarat de unul singur un plan B, iar fostul jucător și antrenor ar fi găsit un investitor român dispus să achite 2 milioane de euro pentru plata acțiunilor. Sursa citată afirmă că ”Țânțarul” și-ar fi făcut procese de conștiință fiindcă el a insistat pentru sosirea ibericilor lui Cortacero la Dinamo.

Totuși, chiar dacă ar fi adevărat, e greu ca cineva să preia acum Dinamo. Sunt 4 milioane de euro datorii, diverse, trebuie să fie de acord și Cortacero și Benel International, chiar dacă au fost mai zgârciți cu investițiile decât Negoiță. Și-n plus, de ce românul respectiv nu a apărut până acum, când ar fi putut rezolva mai lesne afacerea?! Sursa citată mai spune că Țălnar nu mai vrea să dea declarații, întrucât s-ar simți vinovat de situația în care a ajuns Dinamo.

Citește și

Guvernul va plăti 720 de lei unei categorii speciale de români pentru iarna 2020/2021. Plata în decembrie