--> -->

Ultima surpriză la Dinamo: ”Mă bazez pe el”

Dinamo și Concordia au jucat vineri dimineață într-un meci amical, scor 0-0.

”Câinii” au avut posibilitatea să-l revadă pe teren pe Bogdan Gavrilă, de care Ovidiu Burcă se dispensase la începutul mandatului său.

A ratat un transfer în Bahrain

„Bubu”, 30 de ani, a trecut peste o accidentare ce l-a ținut departe de stadion câteva săptămâni, s-a antrenat și separat, a irosit un transfer în Bahrain, a revenit în programul echipei și va fi o opțiune de-acum pentru formula de start.

„Eu niciodată n-am renunțat la el! De fapt, i-am transmis că sunt foarte multe opțiuni la Dinamo pe postul lui, că nu știu când va juca, nu e vorba că l-am scos din lot. Mă bazez pe el, face parte din lot, are aceleași șanse ca orice alt jucător. Sper să fie o concurență care să ducă la creșterea randamentului în sprijinul echipei”, a declarat Burcă pentru GSP.

Pop la nuntă

Dinamo a jucat în formula: Oncescu – Buleică, Dudea, Bena, A. Șerban – Larrucea – Bani, I. Roșu, V. Borcea, Gavrilă – Buhăescu. Au mai intrat pe parcurs Moura, Giafer, Iglesias, Delciu, Ghezali, V. Lazăr

Atacantul Alexandru Pop, 29 de ani, nu a făcut parte din lotul „câinilor” pentru amicalul de la Chiajna. Burcă a decis să-i acorde câteva zile libere, mai ales că în acest weekend se va căsători. De săptămâna viitoare, vârful revine la antrenamente.

Citește și

MM Stoica, dezvăluiri despre forma fizică a lui Omrani: ”Le aruncă”