--> -->

Ultima relație din showbizz: George Pușcaș și Alexandra Stan!

Imediat după ce a fost la echipa națională pentru remizele cu Kosovo și Elveția, George Pușcaș a mers direct în vacanță, în Mykonos.

Ea pare mai îndrăgostită

Fotbalistul nu a mers singur, ci însoțit de o cântăreață celebră din România, Alexandra Stan. Artista a publicat pe rețelele sociale mai multe poze în care apare îmbrăcată în tricoul lui Pușcaș de la echipa națională.

Inițial, fanii cântăreței nu au înțeles sugestia, însă, ulterior, Alexandra Stan a postat și un videoclip în care apare în brațele fotbalistului.

Cei doi s-ar fi cunoscut la lansarea clinicii de înfrumusețare pe care George Pușcaș o deține alături de Ionuț Radu, coechipierul său de la echipa națională.

Cu cine au mai fost cei doi

George Pușcaș a mai fost într-o relație de lungă durată cu Fabiola Matiuță, însă cei doi s-au despărțit la finalul anului 2020.

În ceea ce o privește pe Alexandra Stan, cântăreața a fost căsătorită cu Emanuel Necatu, dar căsnicia s-a încheiat după doar câteva luni, în octombrie 2021.

Turcii au scris că Alexandra Stan formează un cuplu cu Altay Bayindir

Presa din Turcia a scris în repetate rânduri în ultimele luni că Alexandra Stan (34 de ani), cântăreață din România, formează o relație cu Altay Bayindir (25 de ani), portarul lui Fenerbahce.

”El stă în Turcia. Am vorbit de câteva ori pe Instagram. Anul trecut mi-a scris el când eram în Turcia. Dar el e genul de băiat foarte serios, care nu iese niciodată, nu are relații.

Muncește foarte mult, e tânăr și trage tare. Am ieșit o singură dată, dar într-un grup de prieteni, anul trecut.

După ziua mea, ne-am văzut în Barcelona. În Turcia nu ne-am întâlnit niciodată. Mai vorbesc cu el. Dar, de dimineața până seara are antrenamente. Nu are prietenă”, a declarat Alexandra Stan, potrivit Cancan.

Citește și

Connect-R s-a bătut cu Smiley pentru o femeie. A câștigat al treilea!