Ultima propunere: ”Mulțescu și Dinu, urgent! Toți comandă, dar nu se pricep”

Dinamo se apropie de un nou sezon în play-out, iar suporterii se luptă din greu să obțină licența, încă o dată. E nevoie de peste 800.000 de euro, urgent, până pe 26 martie.

Fostul șef al Academiei dinamoviste, Gabi Răduță este foarte deranjat de lipsa de rezultate de la Dinamo. Acesta anunță că strategia actuală a ”câinilor” este greșită.

Răduță consideră că Ionel Gane (49 de ani) ar trebui schimbat cu veteranul Gheorghe Mulțescu (69 de ani). Totodată, ar trebui readus la club Cornel Dinu (72 de ani), ca manager general.

”Singurul om care poate să scoată Dinamo din impas este nea Gigi Mulțescu! Este singurul în acest moment și vă aduc argumente! Are experiența necesară, simte jucătorii și știe ce înseamnă Dinamo. Eu am început în 2013 proiectul cu jucătorii din Academie după ce am fost adus de nea Gigi.

M-a adus tocmai pentru că pune mare preț pe tineri. El este adeptul unui fotbal ofensivi, așa cum le place suporterilor dinamoviști. Este de departe cel mai potrivit. Și l-aș mai propune alături de el pe Cornel Dinu. Mister ar trebui să fie manager general ca să ordoneze tot haosul actual. Nu este posibil ca o asemenea capacitate intelectuală și specialist în fotbal cum este Mister, să stea pe dinafară. Este atât de mare nevoie de oameni competenți!”

”Nu pot să înțeleg de ce jucăm cu străini când în meciul cu Astra nu am avut niciun șut pe poartă, iar atacul a fost format din Nepomuceno, Magaye Gueye și Morsay. Dacă tot nu fac nimic, măcar să fie forțați tinerii. Nu uitați că Florin Bratu a câștigat play-out-ul numai cu jucători români din Academie.

Atunci erau buni și acum nu mai sunt, sau cum? Vă zic, copiii de la Dinamo au valoare să joace, dar strategia de la Dinamo e greșită! E simplu! Cu salarii de 2.000 de euro date puștilor, și trei sau patru jucători de mare experiență te descurci foarte bine! Nu ajungi în situația actuală!

Trebuie să existe răbdare cu copiii și să nu mai fie vânduți imediat, la prima ofertă. Asta este! Din păcate la Dinamo e sat fără câini, comandă toți și nu mai sunt oameni adevărați de fotbal”.

Citește și

Lia Olguța Vasilescu: ”Primim și câte trei solicitări de proteste pentru aceeași zi!”