Ultima poreclă pusă lui Ionuț Negoiță! ”S-a dat briciul maimuțelor”

Dinamoviștii au început astăzi săptămâna Derby-ului, joi fiind prima manșă a semifinalei Cupei României cu FCSB. Cornel Dinu s-a înscris astăzi în programul socios DDB, precizând de ce a făcut-o. Fostul fotbalist și antrenor al echipei a deplâns soarta clubului și a echipei. A recunoscut că este îngrijorat. I-a găsit și o poreclă lui Ionuț Negoiță.

”Alături de suporteri voi fi mereu, de Negoiță “Rade Tot” niciodată! Nu eu am împărțit galeria lui Dinamo, dezbinarea dacică era între fani, nu-mi aparține, nu am avut niciodată nimic contra suporterilor, eu îi consider pe toți “câini roșii”. Galeria a fost și este una singură. Pe mine m-a încurajat mereu, ca antrenor, Nuova Guardia, care era ceva frumos, creștinește, plină de românism. Eu am scos sabia dacului doar pe teren, nu cu suporterii! Doar m-am apărat de 2-3 acuze din PCH. Trebuie să continuăm lucrurile bune care s-au făcut, de aceea m-am raliat acestui program.

Am convingerea și flerul că adevărații dinamoviști nu sunt departe de acțiunea națională de a prelua clubul din mâinile lui Negoiță “Rade Tot”. Nu pot să uit greșeala celor care au dat Dinamo lui Negoiță trebuiau să se gândească la faptul că acest personaj nu avea nimic în comun cu clubul și cu fotbalul. I-au dat briciul! Acei oameni sunt dinamoviști incontestabili, sper să aibă măcar remușcări.

Adi Mihalcea este ca și copilul meu, este un mare caracter, știe meserie, a făcut schimbări mai bine la 1-3 cu Sepsi decât antrenorii ultimilor 6 ani. Dar ce să facă antrenorul când Sorescu reia din 5 metri cu capul în portar?! Sau când Lazăr ratează din câțiva metri, cu freza de cărare pe care te pierzi, atât de perfectă că nici nu-ți trebuie busolă?!

Lupta la retrogradare? Eu de când spun asta? Din păcate, la Dinamo a fost dat briciul maimuțelor, iar acum se alege praful! Tot dinamoviștii sunt vinovați de acest păcat, dar vom renaște noi!”, a comentat Dinu pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și

Ce restricții pregătește Nelu Tătaru: ”Ne gândim!”

No Comments Yet

Comments are closed