ULTIMA ORĂ Suporterii au vrut să preia Dinamo de urgență! Ce răspuns le-a dat Negoiță

”Câinii” trăiesc un an de mare însemnătate pentru istoria grupării ce-a luat ființă în 1948. Echipa este pe ultimul loc în clasament, Ionuț Negoiță caută să vândă acțiunile pe care le mai deține cât mai profitabil.

Fanii din programul socios DDB ar fi dorit ca marți, 30 iulie, să semneze actele cu Ionuț Negoiță pentru preluarea pachetului de acțiuni, anunță GSP.RO, însă patronul i-a pus în așteptare pe suporteri. Aceasta întrucât mai așteaptă niște bani de la spanioli. Pablo Cortacero a transmis vineri că a trimis banii, 400.000 de euro, spre conturile dinamoviștilor, doar că nu au apărut în visteria roș-albilor până la închiderea programului! Dar Negoiță așteaptă în continuare, le-a transmis clar suporterilor că-i mai păsuiește pe iberici până la finele săptămânii.

Suporterii au transmis că ei sunt dispuși să semneze cât mai repede acel due dilligence pentru a trece la comanda lui Dinamo. Aseară, la ora 20:00, reprezentanții DDB trebuiau să se întâlnească la stadionul din Ștefan cel Mare cu echipa lui Adrian Mihalcea, în cadrul unei ședințe. Cu câteva zeci de minute înainte de startul discuțiilor, ședința a fost anulată.

Citește și

Prețuri mai mari de la 1 iulie pe Litoralul românesc. Bugetul românului va fi pus la încercare!