ULTIMA ORĂ S-a găsit selecționer. E la FRF și negociază cu Burleanu

Telenovela instalării unui selecționer la naționala mare a României este pe cale de a se încheia. Edi Iordănescu, fostul antrenor al FCSB este alesul federalilor.

Lui Edi Iordănescu i s-a propus un contract pe o perioadă de doi ani, până în 2024, cu o renegociere în cazul calificării la turneul final european.

Tehnicianul ar fi de acord , dar există un punct asupra căruia părțile nu au ajuns încă la un numitor comun. Burleanu dorește ca obiectiv intermediar în contract Liga Națiunilor, unde să ne clasăm măcar pe locul 2, Iordănescu nu ar fi de acord cu această clauză.

Mulți au fost, toți au refuzat

Fiul lui Anghel Iordănescu este chiar în acest moment la sediul FRF pentru a pune la punct ultimele detalii pentru a prelua naționala României, scrie Fanatik.ro.

”Au fost discuții cu Boloni, Adi Mutu și Edi Iordănescu. Fiecare a primit același gen de contract, în care sunt stipulate niște clauze. Nu se poate să nu există obiective.

Federația nu vrea să păcălească un selecționer, vrem doar să câștigăm. Contractul este până după Campionatul European, în caz că te califici.

Obiectivul

Liga Națiunilor este un obiectiv intermediar. Dacă antrenorul rămâne în grupa a doua, unde ne aflăm acum, Comisia Tehnică decide soarta selecționerului. Poți pierde un meci din ghinion, din cauza pandemiei.

O promovare în prima urnă valorică te-ar duce să joci cu echipe mari. Demiterea este când nu merge nimic și n-ai în contract clauze.

Aici este un obiectiv intermediar pe care selecționerul trebuie să-l realizeze. Ce o să spuneți dacă retrogradăm în urna a treia”, a declarat Mihai Stoichiță acum câteva zile într-o intervenție Digisport.

Citește și:

Părintele Iustin de la Mănăstirea Oașa: ”Miza e foarte mare”