ULTIMA ORĂ Nicușor Dan chemat de Klaus Iohannis la Cotroceni! A fost și premierul Orban. Cum l-a lăudat Dan pe președinte

Candidatul alianței PNL / USR-PLUS pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a fost chemat de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. Întâlnirea a avut loc în această dimineață și a fost asumată oficială de Administrația Prezidențială.

Prin intermediul unui comunicat, șeful statului anunță că a discutat cu Nicușor Dan despre problemele din București și despre rezolvarea acestora. La meeting a mai participat și premierul Ludovic Orban. ”Administrația Prezidențială confirmă că Președintele României, preocupat fiind de problemele cu care se confruntă zilnic bucureștenii, s-a întâlnit astăzi cu Nicușor Dan. În cadrul discuțiilor, la care a participat și premierul Ludovic Orban, au fost abordate soluțiile necesare remedierii urgente a acestor probleme, precum și proiectele de dezvoltare a orașului pe termen mediu și lung.

Președintele Klaus Iohannis a apreciat că soluțiile propuse de Nicușor Dan sunt fezabile și pot conduce la rezolvarea deficiențelor grave existente la nivelul Capitalei”, a precizat Administrația Prezidențială. Jurnaliștii au încercat să afle detalii de la Nicușor Dan, când acesta a ieșit de la Cotroceni.

După ce în urmă cu 5 ani l-a criticat dur pe Iohannis, Nicușor Dan a refuzat să spună care au fost subiectele discutate și s-a rezumat la a lăuda mandatul de primar al lui Iohannis de la Sibiu! ”Ce pot să spun este că președintele Iohannis, înainte de a fi președinte, a fost primarul de mare succes al unui mare oraș. A adus investitori și a pus Sibiul pe harta culturală”, a subliniat Dan, conform România Liberă.

Citește și

Liviu Pleșoianu prezintă o înregistrare cu Nicușor Dan în care îl atacă pe Klaus Iohannis: ”A eșuat”

No Comments Yet

Comments are closed